reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Dziewczyny, a Wam też jest tak strasznie zimno? Non stop chodzę zmarznięta, teraz przebrałam się w piżamę czyli krótkie spodenki i bluzka z długim rękawem i się trzęsę pod kołdrą[emoji28]
Mnie było tak zimno na samym początku przez dwa tygodnie. Teraz już mi przeszło. Ale potrafiłam w słońcu w 27 stopniach siedzieć w swetrze.
W sumie to moja 5 ciąża, ale tylko 3 córki w domu. Też ciężko mam z gotowaniem. U mnie nie ma znaczenia co jem. Najgorzej z piciem. Nic mi nie wchodzi
Ja też mam problemy z piciem.

Też w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów. A teraz jak mnie dopadło od 6 tygodnia to mi się wszystkiego odechciewa. Między 4 a 5 nie było nic cisza poza bólem piersi. A teraz to jakaś masakra.

reklama
Ja też mam problemy z piciem.

Też w pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów. A teraz jak mnie dopadło od 6 tygodnia to mi się wszystkiego odechciewa. Między 4 a 5 nie było nic cisza poza bólem piersi. A teraz to jakaś masakra.
Kurczę Mnie teraz czasami brzuch delikatnie poboli przez chwilę, i tyle z moich objawów

Screenshot_20201003-095901_Preglife.jpg nowy tydzień 🤗🤗

A ja dzisiaj z nerwów już poszłam do lekarza prywatnie na usg. I cieszę się, że to zrobiłam. Bardzo mi ulżyło, wytłumaczyłam Doktorowi, że w czerwcu poroniłam właśnie w 8/9 tyg i bardzo się stresuje. Więc zrobił dokładne usg. Pokazał mi rączki, nóżki, brzuszek, główkę.
Widziałam jak maleństwo kopie nóżkami, słyszałam bicie serduszka i czuję wieeeeeelka ulgę i bardzo się cieszę. Wszystko będzie dobrze ❤️
Moje prawie 2cm szczęścia ❤️

A ja dzisiaj z nerwów już poszłam do lekarza prywatnie na usg. I cieszę się, że to zrobiłam. Bardzo mi ulżyło, wytłumaczyłam Doktorowi, że w czerwcu poroniłam właśnie w 8/9 tyg i bardzo się stresuje. Więc zrobił dokładne usg. Pokazał mi rączki, nóżki, brzuszek, główkę.
Widziałam jak maleństwo kopie nóżkami, słyszałam bicie serduszka i czuję wieeeeeelka ulgę i bardzo się cieszę. Wszystko będzie dobrze ❤
Moje prawie 2cm szczęścia ❤
Zazdroszczę, ja ostatni raz byłam na USG w 7t4d a następne mam w 11t5d , tyle czekania. Też już bym chciała zobaczyć to co Ty 🥰

reklama
Do góry