reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
A czy na fb widać że Się tam dodałam?
Tzn zaakceptowałam kogoś ale nie wiem czy Ty to Ty bo tu mamy jakieś nicki A tam imię i nazwisko. A jeśli pytasz czy twoi znajomi widzą że jesteś w takiej grupie to odp brzmi nie bo to jest grupa prywatną A nie publiczna .Jak już będzie taka pewna i stała to można zaznaczyć opcję że nikt nie może jej wyszukać.

Tzn zaakceptowałam kogoś ale nie wiem czy Ty to Ty bo tu mamy jakieś nicki A tam imię i nazwisko. A jeśli pytasz czy twoi znajomi widzą że jesteś w takiej grupie to odp brzmi nie bo to jest grupa prywatną A nie publiczna .Jak już będzie taka pewna i stała to można zaznaczyć opcję że nikt nie może jej wyszukać.
ahaa spoko. Tak A.Cz to ja :)

reklama
A więc sytuacja wygląda tak. Ogolnie jak na razie jest ok, wyszło że jestem w 6 tygodniu, serduszko bije 160/min nie słyszałam więc nie wiem czy tak poprostu wpisała. Ale dała marne szanse na utrzymanie. Mnóstwo leków i mam się oszczędzać. Może się uda. Tak mi powiedział lekarz.. Nie owijał w bawełnę

Do góry