Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Super jak wizyty są z rana. Mój lekarz przyjmuje tylko w godzinach od 16do 19 w poniedziałki i srodyJa mam dzisiaj o 9.30 niedługo będę po
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super jak wizyty są z rana. Mój lekarz przyjmuje tylko w godzinach od 16do 19 w poniedziałki i srodyJa mam dzisiaj o 9.30 niedługo będę po
Super jak wizyty są z rana. Mój lekarz przyjmuje tylko w godzinach od 16do 19 w poniedziałki i srody
Moja kolejna wizyta dopiero za 2tyg 12.10 o 17.40... się naczekam znowJa wam zazdroszczę tych wizyt na swoją muszę czekać miesiąc
Mi zesikany pampers nigdy nie przeszkadzał to teraz masakra jak śmierdzi.. Nie wspomnę jak mnie ciągnie na wymioty gdy jest grubsza sprawa [emoji28]Co do.węchu mi prawie wsZystko śmierdzi[emoji16] nawet pieluszki małej, a zwłaszcza te pampersy tak śmierdzą, ze masakra. Mam na myśli czystą pieluszke[emoji28]
A ja na pierwszy raz mam mocz, morfologia pełna, glukoza i tsh. Miałabym jeszcze grupę krwi ale mam z poprzedniego porodu potwierdzony wynik więc tylko zabieram ze sobą .
Kupkę przewinąć to jakas masakra!Mi zesikany pampers nigdy nie przeszkadzał to teraz masakra jak śmierdzi.. Nie wspomnę jak mnie ciągnie na wymioty gdy jest grubsza sprawa [emoji28]
Mój niestety też popołudniami, ja mam jutro na 17.30 i też strach jestSuper jak wizyty są z rana. Mój lekarz przyjmuje tylko w godzinach od 16do 19 w poniedziałki i srody