reklama
Super i na kiedy termin?Boże napisałam, chciałam zrobić zdjęcie i się wszystko skasowało dobra jeszcze raz. Tak więc wróciłam od lekarza i ciężko było znaleźć serduszko bo zarodek przykleił się do ścianki brzucha i ciężko było je znaleźć przez USG dopochwowe więc robił też USG przez brzuch. W końcu po 10 minutowych poszukiwaniach z przerwą na siku udało się zlokalizować bijące serduszko nie mierzył tętna ale powiedział że bije szybko i wszystko jest ok. Pogratulował i wypisał kartę ciąży po zmierzeniu wyszło mu że zarodek ma ok 3 mam ale tak jak mówię ciężko było zmierzyć. Z drugiej strony wg wielkości pęcherzyka wyszło 6+5 a wg crl 5+6 więc w sumie nie wiem co myśleć...
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Ja mam progesteron 16 a beta 136,30..ale to chyba mało prawda..??☹
W piatek znow beta i zobaczymy czy wzrasta..
Navi
Fanka BB :)
No wlasnie nie wiem. W karcie ciąży wpisał 18 maj z om. Ale tak jak mówię ciężko było zmierzyć.Super i na kiedy termin?
Foka_szara
Zobacz jakie masz normy w laboratorium. W pierwszej ciąży miałam 11 i była to norma (dolna granica) więc spokojnie a który to u Ciebie tydzień?Ja mam progesteron 16 a beta 136,30..ale to chyba mało prawda..??☹
Ostatnia edycja:
Navi
No myślę że to by się mniej więcej zgadzało. Tylko u Ciebie nie było przyklejone do ścianki i może dlatego lepiej widoczneMoje zdjęcie 5+5 tydzień temu wyglądało takZobacz załącznik 1179769
Właśnie znalazłam normy progesteronu wiec jest okJa mam progesteron 16 a beta 136,30..ale to chyba mało prawda..??☹
Załączniki
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Z wyliczen gina 5tc i 3d chyba..Zobacz jakie masz normy w laboratorium. W pierwszej ciąży miałam 11 i była to norma (dolna granica) więc spokojnie a który to u Ciebie tydzień?
reklama