reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Nie stresuj się, zobaczysz wszystko będzie dobrze ! Kiedy następna wizyta?
Nastepna wizyta 1pazdziernika. Do swojego gin na nfz. Dzisiaj byłam prywatnie u jakiegoś bo się zestresowalam że moge być nawet w 9 tyg a w sierpniu miałam takie plamienie rzed okresem itp.
Ale się uspokoiłam że to wczesna ciąża.

Ja mam córkę już Maje [emoji4]
Co do płci chciałabym synka ale jakby córa to też fajnie więc obojętnie [emoji4]. Bedzie synek czuję, oby zdrowy i szczęśliwy [emoji6]

reklama
Nastepna wizyta 1pazdziernika. Do swojego gin na nfz. Dzisiaj byłam prywatnie u jakiegoś bo się zestresowalam że moge być nawet w 9 tyg a w sierpniu miałam takie plamienie rzed okresem itp.
Ale się uspokoiłam że to wczesna ciąża.

Ja mam córkę już Maje [emoji4]
Co do płci chciałabym synka ale jakby córa to też fajnie więc obojętnie [emoji4]. Bedzie synek czuję, oby zdrowy i szczęśliwy [emoji6]
Ja mam Maje i Amelie. Jakby była 3 dziewczynka to chcemy Helenę A chłopak to nie wiem. Podoba nam się Jakub, Aleksander i Wiktor.

Dziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć 😅
Ja najbliższej rodzinie powiem po pierwszej wizycie w 7tc. Mamie muszę wtedy powiedzieć bo będzie mi pomagać przy wyborze sukienki na wesele A do grudnia to jeszcze urosnę :) A reszcie znajomym i rodzinie to przy okazji :)
My też liczymy po cichu na córkę imię mamy od początku wybrane zawsze miała być Liliana a ja już miałam sen że będzie synek i mówiliśmy na niego Nikoś od Nikodema 😄
Mój M. Mówi że koniecznie ma być Nikodem i w sumie nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to że pies sąsiadów ma tak na imie 🤣
No i kojarzy mi się z filmu Nikos Dyzma "Nikoś kur**" 🤣
A mnie się z kolei bardzo podoba Tymek. Dziewczynki wiem że nie będę mieć bo za mocne geny mają w rodzinie :)

reklama
Ja najbliższej rodzinie powiem po pierwszej wizycie w 7tc. Mamie muszę wtedy powiedzieć bo będzie mi pomagać przy wyborze sukienki na wesele A do grudnia to jeszcze urosnę :) A reszcie znajomym i rodzinie to przy okazji :)

Mój M. Mówi że koniecznie ma być Nikodem i w sumie nie miałabym nic przeciwko gdyby nie to że pies sąsiadów ma tak na imie 🤣
No i kojarzy mi się z filmu Nikos Dyzma "Nikoś kur**" 🤣
A mnie się z kolei bardzo podoba Tymek. Dziewczynki wiem że nie będę mieć bo za mocne geny mają w rodzinie :)
Haha no to prawda bo gdy powiedziałam o tym mojemu to to samo stwierdził haha 🤣 Tymek też fajnie, niespotykane w moich stronach😊

Do góry