reklama
Karolinakarolina
Fanka BB :)
Dziewczyny a kiedy zaczyna być widoczne bicie serduszka?
U mnie 5t1d wychodzi od ost miesiączki.
Na razie tylko widać pęcherzyk.
Widać tez moje cięcie po cc. Na szczęście dzidziuś daleko od blizny.
Widać tez moje cięcie po cc. Na szczęście dzidziuś daleko od blizny.
Navi
Ja też się obawiam takiej informacji... W rodzinie były bliźniaki a ja nie jestem gotowa na dwóch noworodków i 2,5 latka... Tym bardziej że poza mężem który wiadomo pracuję to nikt mi nie pomoże, rodzice tez oboje pracują teściowe są daleko.A widzisz ja do wizyty w stresie jestem że mi powie że będą 2 maluchy bo nie ma w mojej rodzinie pokolenia żeby bliźniaków nie bylo
beaciaaa
Po teście ciążowym zadzwoniłam do przyjaciółek i rodzicówDziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć
Z_zaskoczenia
Ja mam teściów na miejscu bo mieszkają pod nami ale oboje pracują . Moi rodzice tak samo mąż pracować musi a ja się obecnie zajmuje niespełna rocznym bąblemJa też się obawiam takiej informacji... W rodzinie były bliźniaki a ja nie jestem gotowa na dwóch noworodków i 2,5 latka... Tym bardziej że poza mężem który wiadomo pracuję to nikt mi nie pomoże, rodzice tez oboje pracują teściowe są daleko.
Z_zaskoczenia
Miałaś komplikacje jakieś że cięcie robili czy dzidziuś za duży czy chciałaś? Ja miałam cięcie bo miałam zaostrzenie stanu przedrzucawkowego :/Dziewczyny a kiedy zaczyna być widoczne bicie serduszka?
Widać tez moje cięcie po cc. Na szczęście dzidziuś daleko od blizny. Zobacz załącznik 1177942
Z_zaskoczenia
U nas wiedza rodzice i tesciowieDziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć
Jeanetttte
Dziewczyny a kiedy zamierzacie mówić bliskim ze spodziewacie się dzidziusia? Ja chciałam w 12 tygodniu ale czy uda mi sue tak długo ciąże ukryć
My oznajmiamy wszystkim po prenatalnych czyli w listopadzie
Mania2107
Zaciekawiona BB
Mi się wydaje, że ciąża widoczna na usg będzie młodsza niż tygodniowo z miesiączki. Jak ja poszłam pierwszy raz na wiZytę to była dosłownie kropeczka taki malutki pęcherzyk, a dopiero w piątym tygodniu było widać pęcherzyk z powstającym zarodkiem . W 7 tygodniu bicie serduszka i dzidziusia było widać. Jak bedziesz chciała mogę wrzucić zdjęcia od pierwszego usgDziewczyny a kiedy zaczyna być widoczne bicie serduszka?
Widać tez moje cięcie po cc. Na szczęście dzidziuś daleko od blizny. Zobacz załącznik 1177942
reklama
Karolinakarolina
13.5 h walki. Nie chciała wyjść.. Cofala się cały czas.a 4 kg miała [emoji6]
Miałaś komplikacje jakieś że cięcie robili czy dzidziuś za duży czy chciałaś? Ja miałam cięcie bo miałam zaostrzenie stanu przedrzucawkowego :/