Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też u siebie taki widzę po południu. Zawsze miałam bardziej uwypuklony rano płaski A teraz widzę odrobinę większy. W pierwszej ciąży jak byłam w 7 miesiącu to zaczęli pytać czy w ciąży jestemJestem w szoku co widzę w lustrze po południu zwykły ciazowy brzuch, tego się długo nie da ukryć. w 1 ciąży taki miałam w 6 miesiącu prawie
Mam tak samo od rana. Boli brzuch na okres ale mowia ze to normlane. U mnie dzisiaj 5 tyg.Dziewczyny czy was też tak brzuchu bolą? Czuje jakbym miała okres dostać
Tez tak mam! Wieczorem to ewidentnie brzuch ciążowy. Nie da się ukryć. Myślę, że też długo nie poukrywam tej ciąży.Jestem w szoku co widzę w lustrze po południu zwykły ciazowy brzuch, tego się długo nie da ukryć. w 1 ciąży taki miałam w 6 miesiącu prawie
Podobnie jak u mnie dluga przerwa mój syn z 2008Ja teraz 2 ciąża pierwsza corka 2009 Maja wiec troszkę czasu minęło ...czuje się dobrze ..troszkę piersi bolą i czasami skurcze jak na okres słabe