reklama
DigiDagi
Zaciekawiona BB
Ja mam na 15.45Tez mam dziś wizytę o 9:20
Delikatny stres jest, ale nie mogę się doczekać. Mam nadzieje, ze wszystko ok
To jeszcze trochę, zleci trzymam kciukiJa mam na 15.45
Czekamy jak po wizycie daj koniecznie znaćTo jeszcze trochę, zleci trzymam kciuki
Mimi1987
Fanka BB :)
Na pierwszej wizycie byłam 5t2d i był pęcherzyk 1cm, ciałko żółte i kształtował się maleńki zarodek. Wczoraj druga wizyta 7t2d - zarodek 94 mm i serduszkoDziewczyny w którym tyg ciąży byłyście na pierwszej wizycie i co było widać?
Ohhhhh, to widzę, że to normalne w niedzielę zjadłam 2 kawałki pizzy i myślałam, że mi rozsadzi żołądek! Mąż dziwił się, że aż tak mnie boli już więcej nie zaryzykujęTeż byłam dzisiaj na pizzy☺ niestety pizza teraz odpada, bo po jednym kawałku już coś na żołądku czułam, a że jestem bardzo za pizzą to drugi kawałek też zjadłam i to był zły pomysł, bo tak mnie męczył żołądek, że szok.. Przed ciążą zjadłam z mężem na pół dużej i było ok
Mnie ciągnie czasem przy zmianie pozycji - takie typowe rozciąganie macicy. A termin mam wg OM na 1 maja, a wg USG w tej chwili na 3 majaA jak u Was z bólem brzucha i ogólnie brzuchem? Mnie ciągnie momentami brzuch bardzo, tak jakbym była już hoho w ciąży. Do tego brzuch jest widoczny, ja go widzę,w pracy chowam, noszę luźne bluzki, brzuch jednak jest już zdecydowanie ciążowy. Może widać szybciej bo to juz 4 ciąza.
Na kiedy wg kalkulatorów macie termin?
Mi pokazuje różnie. Od 30 kwietnia do 2 maja... Ciekawe co wyjdzie na usg. Mam dosyć długie cykle, więc raczej obstawiam maj.
No nic. Miłego dnia, ja szykuje się do pracy.
Kochana, dużo odpoczywaj, rozluźnij się. Mnie tak bolało w krzyżu i brzuch jak na okres jakoś tydzień temu. Też byłam zaniepokojona, od razu się położyłam, masowałam brzuszek... I przeszło jakoś. Może Tobie też pomoże?W czwartek. Ale powiem Wam że zaczynam się martwić, gdy się kładłam spać zaczęły mnie boleć mocno plecy,gdy zaszłam w ciążę tak mi kręgosłup dokucza ale to był najsilniejszy ból jaki mialam dotychczas. A w nocy obudził mnie brzuch i nie mogłam spać, tez bolało mocno taki skurczowy ból i nie wiem co się dzieje juz zaczyna boleć mnie znowu ☹
Popezednim razem pamiętam że obudziłam się na wpół połamana i z bolącym brzuchem, zaczęło się krwawienie i koniec ale wtedy juz plamilam w ciągu tygodnia po trochu.
DigiDagi
Zaciekawiona BB
Ja tydzień przed zrobieniem testu pomylam ale za dwa dni nie było efektu... Teraz tylko takie codzienne porządki mycie podłóg naczyńDziewczyny A tak z innej beczki. Zastanawiam się czy mogę umyć po jednym oknie dziennie czy sobie darować? Poczekać trochę. Jest taka pogoda A moje okna obecnie mi przyciemniają pokój od brudu
DigiDagi
Zaciekawiona BB
MasakraSłuchajcie byłam w enel med. Zrobił mi tylko cytologię
Nawet na usg mam się oddzielnie umawiać. Czyli niczego się nie dowiedziałam. Cyrk
reklama
Ale bym się wkurzyła.. to na NFZ?Słuchajcie byłam w enel med. Zrobił mi tylko cytologię
Nawet na usg mam się oddzielnie umawiać. Czyli niczego się nie dowiedziałam. Cyrk