Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Mi Mąż przyniósł cole zero. Trudno. Muszę ją wypić.Red bulla bym wypiła Kawy nie pijam, ale jak sobie radzić z sennością?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi Mąż przyniósł cole zero. Trudno. Muszę ją wypić.Red bulla bym wypiła Kawy nie pijam, ale jak sobie radzić z sennością?
Może kiepski sprzęt ? Nie denerwuj się na zapas. Kiedy wizyta ?O kurde, to u ponad 16 tys i nie było jeszcze zarodka. To pewnie juz nie bedzie. [emoji24]
W szpitalu robili. Tam raczej mają dobry sprzęt, bo to szpital nowy, uniwersytecki. Ide w czwartek, z kolei ten lekarz ma prastary sprzęt. Prywatnie dopiero mam 28 września. Będę w ogóle wściekła jezeli nic z tego nie wyjdzie, bo tylko strata czasu, pewnie zabieg, leki, przestalam kp. No ale jeszcze poczekam do tego 28Może kiepski sprzęt ? Nie denerwuj się na zapas. Kiedy wizyta ?
Hej, witaj. Może ten jeden miał inną czułość. Powtórz test jutro albo za dwa dni rano Życzę Wszystkiego dobregoDzień dobry. Dziś wykonałam 2 testy, które wyszły jak na zdjęciu, natomiast 3 wyszedł negatywny. Do terminu miesiączki zostało 2 dni. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. W poniedziałek zrobię kolejny. No i zapisze się do ginekologa.
Mam podobnie. Pije pepsi bo jak bym w sobie cukru nie miała ogólnie nie lubię ale z braku kawy po której mnie odrzuca A była moja ulubiona. Spałam do 9 A o 12.30 już miałam pół gdz drzemki ledwo się zebrałam żeby pojechać do sklepu pi coś na obiad. Myślałam że usnę za kierownicą. Do tego mam straszne zaparcia pije sok z kapusty trochę ruszylo. Ściskam spagetti na siłę i zaraz chyba się położę. Wczoraj przeżyłam imprezę pracowniczą nikt się nie donyslil.Ale mam dzisiaj okropny dzień, mdli mnie okrutnie, pije miętę ale nic nie pomaga, słabo się czuje jakoś chorobowo i spać się chce mimo 10h snu w nocy,a dzisiaj impreza rodzinna
Mi lepiej po rumianku. Do południa czuje się dobrze. Po południu mdłości lub zgagaAle mam dzisiaj okropny dzień, mdli mnie okrutnie, pije miętę ale nic nie pomaga, słabo się czuje jakoś chorobowo i spać się chce mimo 10h snu w nocy,a dzisiaj impreza rodzinna
Mam podobnie. Pije pepsi bo jak bym w sobie cukru nie miała ogólnie nie lubię ale z braku kawy po której mnie odrzuca A była moja ulubiona. Spałam do 9 A o 12.30 już miałam pół gdz drzemki ledwo się zebrałam żeby pojechać do sklepu pi coś na obiad. Myślałam że usnę za kierownicą. Do tego mam straszne zaparcia pije sok z kapusty trochę ruszylo. Ściskam spagetti na siłę i zaraz chyba się położę. Wczoraj przeżyłam imprezę pracowniczą nikt się nie donyslil.
Uwielbiam te pytania. Ja dzień do łyżeczkowaniu byłam.na.komunii i kilka pytań czy drugie w drodzeJa wczoraj byłam na chrzcinach i też nikt się nie domyślił, bo ja zawsze byłam driverka Ale nie obeszło się od standardowych pytań typu "a wy kiedy"