reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Może kiepski sprzęt ? Nie denerwuj się na zapas. Kiedy wizyta ?
W szpitalu robili. Tam raczej mają dobry sprzęt, bo to szpital nowy, uniwersytecki. Ide w czwartek, z kolei ten lekarz ma prastary sprzęt. Prywatnie dopiero mam 28 września. Będę w ogóle wściekła jezeli nic z tego nie wyjdzie, bo tylko strata czasu, pewnie zabieg, leki, przestalam kp. No ale jeszcze poczekam do tego 28 ;)

Dzień dobry. Dziś wykonałam 2 testy, które wyszły jak na zdjęciu, natomiast 3 wyszedł negatywny. Do terminu miesiączki zostało 2 dni. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. W poniedziałek zrobię kolejny. No i zapisze się do ginekologa.

Załączniki

• IMG_20200912_104756.jpg
    IMG_20200912_104756.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 90
Dzień dobry. Dziś wykonałam 2 testy, które wyszły jak na zdjęciu, natomiast 3 wyszedł negatywny. Do terminu miesiączki zostało 2 dni. Sama nie wiem co mam o tym myśleć. W poniedziałek zrobię kolejny. No i zapisze się do ginekologa.
Hej, witaj. Może ten jeden miał inną czułość. Powtórz test jutro albo za dwa dni rano ;) Życzę Wszystkiego dobrego ;)

Ale mam dzisiaj okropny dzień, mdli mnie okrutnie, pije miętę ale nic nie pomaga, słabo się czuje jakoś chorobowo i spać się chce mimo 10h snu w nocy,a dzisiaj impreza rodzinna 🙈

Ale mam dzisiaj okropny dzień, mdli mnie okrutnie, pije miętę ale nic nie pomaga, słabo się czuje jakoś chorobowo i spać się chce mimo 10h snu w nocy,a dzisiaj impreza rodzinna 🙈
Mam podobnie. Pije pepsi bo jak bym w sobie cukru nie miała ogólnie nie lubię ale z braku kawy po której mnie odrzuca A była moja ulubiona. Spałam do 9 A o 12.30 już miałam pół gdz drzemki ledwo się zebrałam żeby pojechać do sklepu pi coś na obiad. Myślałam że usnę za kierownicą. Do tego mam straszne zaparcia pije sok z kapusty trochę ruszylo. Ściskam spagetti na siłę i zaraz chyba się położę. Wczoraj przeżyłam imprezę pracowniczą nikt się nie donyslil.

Mam podobnie. Pije pepsi bo jak bym w sobie cukru nie miała ogólnie nie lubię ale z braku kawy po której mnie odrzuca A była moja ulubiona. Spałam do 9 A o 12.30 już miałam pół gdz drzemki ledwo się zebrałam żeby pojechać do sklepu pi coś na obiad. Myślałam że usnę za kierownicą. Do tego mam straszne zaparcia pije sok z kapusty trochę ruszylo. Ściskam spagetti na siłę i zaraz chyba się położę. Wczoraj przeżyłam imprezę pracowniczą nikt się nie donyslil.

Ja wczoraj byłam na chrzcinach i też nikt się nie domyślił, bo ja zawsze byłam driverka☺️ Ale nie obeszło się od standardowych pytań typu "a wy kiedy" 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry