Witam Was w sobotni poranek myślę że mogę oficjalnie do Was dołączyć jestem jeden dzień przed @. Wyszedł moim i zdaniem mojego M. Ładny cień na teście widać bez przeglądania się na zdjęciu jednak mniej też jestem umówiona na wizytę 5.10. Aplikacja wylicza termin na 23.05
reklama
Foka_szara
Fanka BB :)
Red bulla bym wypiła Kawy nie pijam, ale jak sobie radzić z sennością?
Mama3cc
Początkująca w BB
Ja widzę twój cieńMiałam identycznie 2 dni przed @ a w dniu spodziewanej miesiączki bardziej widoczna druga kreseczka także bardzo Ci gratuluję u mnie termin 19.05 ❤Witam Was w sobotni poranek myślę że mogę oficjalnie do Was dołączyć jestem jeden dzień przed @. Wyszedł moim i zdaniem mojego M. Ładny cień na teście widać bez przeglądania się na zdjęciu jednak mniej też jestem umówiona na wizytę 5.10. Aplikacja wylicza termin na 23.05
Foka_szara
A który tydzień był jak byłaś u ginekologa?U mnie w dniu kiedy beta wynosila 867 było widać pecherzykw macicy taki malutki.
Martwię się, że zarodek się u mnie nie pojawi;/ bo beta wynosila ponad 16 tys a na drugi dzień nie bylo jeszcze zarodka ;/
Jak naprawdę potrzebujesz potwierdzenia lekarza to idź, nie ma się co zamartwiać aczkolwiek test czy beta też jest potwierdzeniem Z nicku wnioskuję, że jesteś po cc i pewnie masz obawy czy się pęcherzyk/zarodek zagnieździł prawidłowo. Jeśli tak to całkowicie rozumiem, bo to jest w tej chwili też mój największy strach..miałam CC nie całe 9 miesięcy temu i w związku z tym pewnie od początku jest to ciąża podwyższonego ryzyka.Chcę po prostu aby potwierdził moją ciąże.
Tak właśnie myślałam że za 2tyg serduszko bym usłyszała, ale zapytać nie zaszkodzi Pozdrawiam
Chce_byc_mama_wielu
Oooo w moje urodziny Gratulacje❤Cześć Dziewczyny, chciałabym dołączyć do grupy Wczoraj robiłam betę - 10,6, ale to dopiero 3t5d - jestem taka szczęśliwa Do giną umówiłam się na 5.10. - powinno być już widać serducho
Chce_byc_mama_wielu
O kurde, to u ponad 16 tys i nie było jeszcze zarodka. To pewnie juz nie bedzie.Moim zdaniem nie zobaczy nic oprócz możliwej małej kropki. Zarodek widać od beta 10tys tak mi lekarz powiedział. Jak masz płacić to lepiej się wstrzymaj , bo się rozczarujesz.
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Nie tylko TyKurde tak Wam.zazdroszcze tyych serduszek.juz