reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

A dostajesz jakieś leki ?jak to dalej będzie wyglądać, musi cała krew z tego krwiaka ujść? Trzymam kciuki żebyś szybko wyszła a z dzidzią było wszystko dobrze ❤ mi słodkiego się nie chce, bardziej słone przekąski no i wiecie co?marze o kluskach śląskich z mięsnym sosem 😅😀 tyle że ja aż taka dobra kucharka nie jestem , a stać teraz tyle przy garach mi się nie chce
Mm dzisiaj zrobiłam kluski śląskie z kotletem mielonym, sos i fasolka szparagowa z bułką tartą. Jest jak dla wojska zapraszamy :)

reklama
Witam się dziewczyny😊 chętnie dołączę do grupy, w piątek zrobiłam test 10 dpo i wyszła druga blada kreseczka, beta z piątku 45 😊 z aplikacji wychodzi 4 plus 2 ale dokładnie wiem kiedy była owu i sądzę że to raczej 4 plus 1, a więc termin na 19 maja 😊 to będzie moja druga dzidzia, pierwsza to syn, który tydzień temu skończył 2 lata i bunt dwulatka mamy chyba w najgorszym wydaniu 😁

Dziewczyny obeznane czy jednodniowa wycieczka w góry nie zaszkodzi czy lepiej nie ryzykować? Mam na myśli odpoczynek nie chodzenie po wysokich górach

reklama
Ja też ciągle sprawdzam. I ciągle coś jest😡 ciekawe kiedy mnie ze szpitala wypiszą. Ja tak bym chciała, żeby bylo dobrze, ale niestety życie bywa różne. A co do objawów bym ciągle leżała i mam nad ranem i rano mdłości. Z córką ciągle miałam ochotę na slodkie. I zaczelam wymiotowac w 6 tyg jakoś. A teraz jak mam na coś ochotę to bardziej na chipsy i colę. Ale smalcem, ogórkami i czekoladą też nie pogardze. Ostatnio coś moja ulubiona pizza mi nie smakuje😞
A nie wiem cy pisałaś...Ty leżysz w szpitalu razem z córeczką? karmisz ją jeszcze?

Do góry