reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Gratulacje.
Ja jutro ode na tsh i konsultacja z rodzinnym. Do gina minimum 2 tygodnie po @. Nie wiem czy robienie bety cokolwiek daje
Nie każdy lekarz chce bete. Moj nie chciał starczy mu pozytywny test ale ze ja juz mialam 2x zrobiona ( w 1 ciąży) to wpisal sobie tylko i tyle. Wiec chyba nie ma potrzeby robic jak cos to on da przekaz

A jak się czujesz po lekach? Jak reagujesz
Biorę od czwartku dopiero, a od jutra zwiększona dawka. Narazie wszystko ok ☺
Hej, mogę dołączyć? :)
Robiłam wczoraj test. Wyszedł pozytywny, termin wg ostatniej miesiączki na 08.05.21.
To będzie moje drugie dziecko... nieplanowane, ale powolutku zaczynam się cieszyć :)
Hej a kiedy miałaś ostatni okres?

reklama
U mnie wyjdzie 5 lat różnicy bo mam 4 latka. Też się obawiam 🤣
Mój synuś też ma teraz 4 latka. Więc jak by mi się udało na maja to wyjdzie równe 5 lat bo młody też z maja :) Ale on to bardzo chce rodzeństwo. Najbardziej ze wszystkich naciska :) ja dopiero dziś w nocy miałam owulacje więc jeszcze dwa tygodnie poczekam ;)

Do góry