reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Jesteś dzisiaj 9 dpo? To termin okresu masz na 4 września a nie 9. Liczy się 14 dni po owulacji.
Nie do końca się chce sugerować tym terminem więc czekam do 9go tak jak planowo powinnam dostać @. Tak jak pisałam owulację miałam nietypowo bardzo wcześnie dosłownie zaraz po @ a przy cyklach 30 dniowych to jest bardzo bardzo wcześnie.

Po prostu będę pewniejsza jak ten 9ty minie jednak.

reklama
U mnie już porządne krechy. Bije się z myślami czy iść na betę czy czekać do lekarza, żeby chociaż zobaczyć czy jest cokolwiek w macicy🙈

Załączniki

• 20200830_202247.jpg
    20200830_202247.jpg
    907,8 KB · Wyświetleń: 181
U mnie już porządne krechy. Bije się z myślami czy iść na betę czy czekać do lekarza, żeby chociaż zobaczyć czy jest cokolwiek w macicy🙈
Dzisiaj powtorzylam test, krecha dalej słaba ale mocniejsza niż wczoraj, trzymajcie kciuki ;) myślę by w środku tygodnia iść na bete, a zastanawiam się kiedy do lekarza w 5 czy 6 tygodniu jak myślicie 🤔?

Gratuluję wam serdecznie ❤️

Jeśli na nic nie chorujecie, to do ginekologa po skończonym 6 tygodniu, a najlepiej po 7, bo wtedy widać już serduszko. Jak jest sam pęcherzyk ciążowy, w którym nie widać zarodka, to dla mnie w ogóle szkoda iść. Bierzcie tylko witaminy, koniecznie kwas foliowy i myślcie pozytywnie 😉

U mnie nadal 1 krecha. 31 dzień cyklu, wydzielina, jak na owulacje 👅 Trochę dla mnie nietypowo, bo cykle zawsze mam 27 dniowe. No, ale nic, po porodzie, wszystko mogło się zmienić 😉
Poczekam do weekendu, jak miesiączka nie przyjdzie, to znowu zatestuję.

reklama
Gratuluję wam serdecznie ❤️

Jeśli na nic nie chorujecie, to do ginekologa po skończonym 6 tygodniu, a najlepiej po 7, bo wtedy widać już serduszko. Jak jest sam pęcherzyk ciążowy, w którym nie widać zarodka, to dla mnie w ogóle szkoda iść. Bierzcie tylko witaminy, koniecznie kwas foliowy i myślcie pozytywnie 😉

U mnie nadal 1 krecha. 31 dzień cyklu, wydzielina, jak na owulacje 👅 Trochę dla mnie nietypowo, bo cykle zawsze mam 27 dniowe. No, ale nic, po porodzie, wszystko mogło się zmienić 😉
Poczekam do weekendu, jak miesiączka nie przyjdzie, to znowu zatestuję.
Trzymam kciuki za dwie krechy. Ja idę jednak jutro, bo potem nie mam z kim dziecja zostawić a w nastepnym tyg mnie nie będzie. Wiem, ze za wcześnie, ale licze co kolwiek w macicy zobaczyć. I mam niedoczynność tarczycy.

Do góry