reklama
Amur
Fanka BB :)
Nie każdy lekarz chce bete. Moj nie chciał starczy mu pozytywny test ale ze ja juz mialam 2x zrobiona ( w 1 ciąży) to wpisal sobie tylko i tyle. Wiec chyba nie ma potrzeby robic jak cos to on da przekazGratulacje.
Ja jutro ode na tsh i konsultacja z rodzinnym. Do gina minimum 2 tygodnie po @. Nie wiem czy robienie bety cokolwiek daje
Szałwia88
GRATULACJE, w jakim wieku 1? Moje też 2Hej, mogę dołączyć?
Robiłam wczoraj test. Wyszedł pozytywny, termin wg ostatniej miesiączki na 08.05.21.
To będzie moje drugie dziecko... nieplanowane, ale powolutku zaczynam się cieszyć
Szałwia88
A jak się czujesz po lekach? Jak reagujeszJak masz takie wyniki to trzeba, ja też się nigdy nie leczylam a teraz przyszło mi to robić. Tez sie martwię ale ważne by przyjmować odpowiednie leki
Pierwsze 1,5 roku. Różnica wieku będzie lekko ponad 2 lata, wiec trochę się obawiam. A u Ciebie jaka różnica?GRATULACJE, w jakim wieku 1? Moje też 2
Ania95
Biorę od czwartku dopiero, a od jutra zwiększona dawka. Narazie wszystko ok ☺A jak się czujesz po lekach? Jak reagujesz
Hej a kiedy miałaś ostatni okres?Hej, mogę dołączyć?
Robiłam wczoraj test. Wyszedł pozytywny, termin wg ostatniej miesiączki na 08.05.21.
To będzie moje drugie dziecko... nieplanowane, ale powolutku zaczynam się cieszyć
To i ja się chyba powoli do Was przeprowadze że staraczek 2 krechy ujrzałam już półtora tyg temu, termin z miesiączki na 02.05 także taki na pograniczu
Wizyte umawiać będę chyba dopiero w piątek A następny tydzień, to już będzie tak 6 tydzień i kilka dni
Wizyte umawiać będę chyba dopiero w piątek A następny tydzień, to już będzie tak 6 tydzień i kilka dni
Szałwia88
U mnie wyjdzie 5 lat różnicy bo mam 4 latka. Też się obawiamPierwsze 1,5 roku. Różnica wieku będzie lekko ponad 2 lata, wiec trochę się obawiam. A u Ciebie jaka różnica?
reklama
Mój synuś też ma teraz 4 latka. Więc jak by mi się udało na maja to wyjdzie równe 5 lat bo młody też z maja Ale on to bardzo chce rodzeństwo. Najbardziej ze wszystkich naciska ja dopiero dziś w nocy miałam owulacje więc jeszcze dwa tygodnie poczekamU mnie wyjdzie 5 lat różnicy bo mam 4 latka. Też się obawiam