reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Dzisiaj powtorzylam test, krecha dalej słaba ale mocniejsza niż wczoraj, trzymajcie kciuki ;) myślę by w środku tygodnia iść na bete, a zastanawiam się kiedy do lekarza w 5 czy 6 tygodniu jak myślicie 🤔?
No wlasnie mam ten sam dylemat. Ale ide jutro, bo przez nastepne 2 tyg nie mam jak. Kiedy miałaś ostatnią miesiączke?

reklama
Gratuluję wam serdecznie ❤️

Jeśli na nic nie chorujecie, to do ginekologa po skończonym 6 tygodniu, a najlepiej po 7, bo wtedy widać już serduszko. Jak jest sam pęcherzyk ciążowy, w którym nie widać zarodka, to dla mnie w ogóle szkoda iść. Bierzcie tylko witaminy, koniecznie kwas foliowy i myślcie pozytywnie 😉

U mnie nadal 1 krecha. 31 dzień cyklu, wydzielina, jak na owulacje 👅 Trochę dla mnie nietypowo, bo cykle zawsze mam 27 dniowe. No, ale nic, po porodzie, wszystko mogło się zmienić 😉
Poczekam do weekendu, jak miesiączka nie przyjdzie, to znowu zatestuję.
powodzenia, może nie przyjdzie 🙃 oby!

No wlasnie mam ten sam dylemat. Ale ide jutro, bo przez nastepne 2 tyg nie mam jak. Kiedy miałaś ostatnią miesiączke?
4 sierpnia miałam. Więc u mnie jeszcze wcześnie, ale rok temu udało się w tym samym okresie, ale w listopadzie tamtego roku miałam zabieg bo serduszko przestało bić, i liczyłam też krwiaka w czasie ciazy i trochę się obawiam powtórki.

Gratuluję wam serdecznie ❤️

Jeśli na nic nie chorujecie, to do ginekologa po skończonym 6 tygodniu, a najlepiej po 7, bo wtedy widać już serduszko. Jak jest sam pęcherzyk ciążowy, w którym nie widać zarodka, to dla mnie w ogóle szkoda iść. Bierzcie tylko witaminy, koniecznie kwas foliowy i myślcie pozytywnie 😉

U mnie nadal 1 krecha. 31 dzień cyklu, wydzielina, jak na owulacje 👅 Trochę dla mnie nietypowo, bo cykle zawsze mam 27 dniowe. No, ale nic, po porodzie, wszystko mogło się zmienić 😉
Poczekam do weekendu, jak miesiączka nie przyjdzie, to znowu zatestuję.
Trzymam kciuki za kreseczki ;)

Hej dziewczynki, byłam dzisiaj na tsh wynik 4.05 ft4 w normie 13.6 nie wiem co myśleć zapisałam się na jutro do rodzinnej żeby obejrzala. Zaczynałam od tsh 12 i co tydzień spada o 3. Być może za tydzień będę miała już w granicach 1.8-2 nie wiem już co myśleć boje się że jak dostanę lek to wpadnę w nadczynność bo generalnie tak miałam po 1 porodzie.

Hej dziewczynki, byłam dzisiaj na tsh wynik 4.05 ft4 w normie 13.6 nie wiem co myśleć zapisałam się na jutro do rodzinnej żeby obejrzala. Zaczynałam od tsh 12 i co tydzień spada o 3. Być może za tydzień będę miała już w granicach 1.8-2 nie wiem już co myśleć boje się że jak dostanę lek to wpadnę w nadczynność bo generalnie tak miałam po 1 porodzie.
A w tym momencie nie przyjmujesz żadnego leku?

reklama
Do góry