reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Ja też w czerwcu poronilam dlatego tak się tym martwię ☹️ W poniedziałek idę jeszcze do endokrynologa a we wtorek już na wizytę do gin.
Ja w grudniu więc też się martwię czy wszystko będzie ok.. endokrynologa mam dopiero za miesiąc a to i tak prywatna wizyta. Ginekologa sama nie wiem na kiedy umawiać. U mnie dopiero ostatnia miesiączka 05.08 więc jest bardzo wcześnie. Dopiero wyszedł pozytywny test.

reklama
To w którym dniu miałaś owulacje?? Ja okres 5 sierpnia i dopiero 8 dpo.
Ja w grudniu więc też się martwię czy wszystko będzie ok.. endokrynologa mam dopiero za miesiąc a to i tak prywatna wizyta. Ginekologa sama nie wiem na kiedy umawiać. U mnie dopiero ostatnia miesiączka 05.08 więc jest bardzo wcześnie. Dopiero wyszedł pozytywny test.

Hej, mam nadzieję że dobrze trafiłam. U mnie dziś 38dc i pozytywny test.
Ostatnia miesiączka 23 lipca. Z om wychodzi niby 31 kwietnia termin, ale idę o zakład, ze miałam później owulacje. Tak strasznie się boję. Chcę już przyszły maj😁

Załączniki

• 20200829_204845.jpg
    20200829_204845.jpg
    848,2 KB · Wyświetleń: 233
reklama
Hej, mam nadzieję że dobrze trafiłam. U mnie dziś 38dc i pozytywny test.
Ostatnia miesiączka 23 lipca. Z om wychodzi niby 31 kwietnia termin, ale idę o zakład, ze miałam później owulacje. Tak strasznie się boję. Chcę już przyszły maj😁
Ja ostatnia @ 26 lipca i test pokazał mi dwie kreski 21 sierpnia. Na bank będziesz majówką, musiała być późna owu, ile czekałaś z testowaniem? 😁

Do góry