reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny. Miałam być kwietniowa, ale niestety.. Poronilam. Co prawda dopiero dwa dni się okres spóźnia i nie chciałam się spieszyć, ale musiałam mieć pewność czy to nie ciąża.

Nie wiem czy się cieszyć po ostatnich przygodach. [emoji33]Zobacz załącznik 1174410
Witaj 😊 Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty 😔 Powiedz tylko, czy badałaś spadek bety do zera?? Hormony utrzymują się jeszcze jakiś czas po poronieniu. Ale to, że jesteś w ciąży również jest możliwe 🙂

Do mnie przyszły córki w nocy... mąż aktualnie w nogach ja połamaną od różnych pozycji masakra...🙄
Nie zazdroszcze 😁 Ja już na nogach, bo do labo idę skontrolować TSH i ft4. Oby mnie szybko przyjęli, bo już głodna jestem, a wiadomo po badaniu dopiero tabletka,dluga godzina czekania i dopiero sniadanie 😭

Nie zazdroszcze 😁 Ja już na nogach, bo do labo idę skontrolować TSH i ft4. Oby mnie szybko przyjęli, bo już głodna jestem, a wiadomo po badaniu dopiero tabletka,dluga godzina czekania i dopiero sniadanie 😭
Tez biore niestety eutyrox. To jest najgorsze..A Jeszce jak się później krzywą cukrową robi to już w ogóle...🙉

reklama
Do góry