reklama
Agnieszka19m
Fanka BB :)
Ja 32 lata, córka 4 lata. Czuje się "za stara" już wśród Was
Mimi1987
Przestań, ja się nie czujęJa 32 lata, córka 4 lata. Czuje się "za stara" już wśród Was
Do mnie przyszły córki w nocy... mąż aktualnie w nogach ja połamaną od różnych pozycji masakra...Pocieszcie mnie że nie tylko ja
Mimi1987
Witaj Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty Powiedz tylko, czy badałaś spadek bety do zera?? Hormony utrzymują się jeszcze jakiś czas po poronieniu. Ale to, że jesteś w ciąży również jest możliweDziewczyny. Miałam być kwietniowa, ale niestety.. Poronilam. Co prawda dopiero dwa dni się okres spóźnia i nie chciałam się spieszyć, ale musiałam mieć pewność czy to nie ciąża.
Nie wiem czy się cieszyć po ostatnich przygodach. [emoji33]Zobacz załącznik 1174410
Mimi1987
Nie zazdroszcze Ja już na nogach, bo do labo idę skontrolować TSH i ft4. Oby mnie szybko przyjęli, bo już głodna jestem, a wiadomo po badaniu dopiero tabletka,dluga godzina czekania i dopiero sniadanieDo mnie przyszły córki w nocy... mąż aktualnie w nogach ja połamaną od różnych pozycji masakra...
Tez biore niestety eutyrox. To jest najgorsze..A Jeszce jak się później krzywą cukrową robi to już w ogóle...Nie zazdroszcze Ja już na nogach, bo do labo idę skontrolować TSH i ft4. Oby mnie szybko przyjęli, bo już głodna jestem, a wiadomo po badaniu dopiero tabletka,dluga godzina czekania i dopiero sniadanie
reklama
Ja nie bete ale mam wizytę i też się stresuje... Ale będę mieć po opieką roczne dziecko które nie chodzi tylko pelza więc czas mi szybciej zleciKto dziś ze mną powtórka bety? Uff stresuje się , z emocji nie mogę spać . Przed ósma odstawiam córkę do szkoły i lece [emoji16][emoji16]