ja rowniez jestem za przejsciem na forum zamknieteW nawiązaniu do zamkniętego forum otrzymalam info zwrotne od Ani, ze potrzeba jeszcze jednej moderatorki i listy osób które mają być na zamkniętym.
Wiec kto chętny na drugą moderatorkę?
I prośba do dziewczyn o zgłaszanie się kto chce przejsc na zamknięte forum, piszcie na forum ze sie zgłaszacie ja sobie bede spisywać, kolejno dam Wam do wglądu kogo zapisałam i jeżeli wszystko będzie się zgadzać przekażę listę do Ani.
Zgłoszenia zbiorę w środę o godzinie 19.00 zeby każdy na spokojnie mógł zgłosić się bo zdaje sobie sprawę że nie wszyscy wchodzą tu codziennie.
Jak macie jakieś inne sugestie piszcie śmiało
reklama
Never_Give_Up
Fanka BB :)
Generalnie tak byłoby najprosciej ale nie chciałabym dodawać osób które nie czytaja forum na bieżąco, które się nie udzielają.Hmmm... A to nie lepiej jakoś wziąć ników z kilku stron do tyłu?
Zeby uniknąć sytuacji że jest na forum osoba która odezwala sie raz we wrześniu i zostanie dołączona do zamkniętego.
Edit:
A siła rzeczy jak ktoś napisze, ze sie zglasza tzn. że nadal chce brac czynny udział w wątku.
Na zamkniętym wątku wrzucalysmy swoje prywatne zdjęcia, często padało z jakich miast jestesmy itp. wiec dobrze by było uniknąć na zamkniętym forum tylko czytaczy
Takie jest moje podejście ale jeżeli macie inne piszcie śmiało
Cresselia
W nawiązaniu do zamkniętego forum otrzymalam info zwrotne od Ani, ze potrzeba jeszcze jednej moderatorki i listy osób które mają być na zamkniętym.
I prośba do dziewczyn o zgłaszanie się kto chce przejsc na zamknięte forum, piszcie na forum ze sie zgłaszacie ja sobie bede spisywać, kolejno dam Wam do wglądu kogo zapisałam i jeżeli wszystko będzie się zgadzać przekażę listę do Ani.
Zgłoszenia zbiorę w środę o godzinie 19.00 zeby każdy na spokojnie mógł zgłosić się bo zdaje sobie sprawę że nie wszyscy wchodzą tu codziennie.
Ja chętna do zamkniętego.
Może warto założyć nowy wątek w MAJOWYCH MAMACH 2021 i tam update’ować, kto chętny do czasu aż powstanie zamknięty.
Zgłaszam sięW nawiązaniu do zamkniętego forum otrzymalam info zwrotne od Ani, ze potrzeba jeszcze jednej moderatorki i listy osób które mają być na zamkniętym.
ja też jestem chętna aby przejść na zamknięta grupę
reklama
Never_Give_Up
Zgodnie z sugestia, zapraszam:Ja chętna do zamkniętego. [emoji847]
Może warto założyć nowy wątek w MAJOWYCH MAMACH 2021 i tam update’ować, kto chętny do czasu aż powstanie zamknięty. [emoji848]