o prosze jak fajnie Ja też mam synka Miłoszka aktualnie ma 15 miesiecy i też czekamy na drugie hihi i albo okaże się ze bedzie miał jak u ciebie siostrzyczke albo braciszkaHej Dziewczyny Ja już po wizycie, dziś 17t+2d (termin mam na 1.05) Wszystko jest w porządku z dzieckiem, ma już CRL 11,44cm. Lekarz potwierdził kolejny raz, że będzie dziewczynka, więc już się chyba ta płeć nie zmieni. Trzeba się pogodzić z myślą i przyzwyczaić, że nie będzie braciszka dla Miłosza, tylko siostrzyczka. Może to i dobrze, nie wiadomo czy jeszcze się kiedyś zdecydujemy na kolejne dziecko a tak parka będzie. Następną wizytę mam tym razem za 3,5 tygodnia, a nie 4 tygodnie jak zawsze, bo mój lekarz później ma jakąś operację i nie mógłby mnie przyjąć w standardowym terminie. W każdym razie bardzo się cieszę, że wszystko ok i chyba powoli mogę się brać za szykowanie wyprawki
reklama
No ja pojęcia nie mam gdzie będę za 2-3 msce mieszkać a co dopiero gdzie będę rodzić zwłaszcza w tym całym zamieszaniu chciałabym gdzieś gdzie nie rozdzielają matki z dzieckiem...
Poprzednio to przeczytałam kilka for i miałam wszystko obcykane w moment, bo wiedziałam na czym stoję, a teraz jedna wielka improwizacja chyba będzie...
Poprzednio to przeczytałam kilka for i miałam wszystko obcykane w moment, bo wiedziałam na czym stoję, a teraz jedna wielka improwizacja chyba będzie...
Mój ma 11 miesięcy więc podobny wieko prosze jak fajnie Ja też mam synka Miłoszka aktualnie ma 15 miesiecy i też czekamy na drugie hihi i albo okaże się ze bedzie miał jak u ciebie siostrzyczke albo braciszka
Sweety0802
Fanka BB :)
A to moja ginekolog też nie pracuje w żadnym. I przy ostatniej ciąży też byłam na wizycie, żeby dostać się do szpitala teraz jeszcze nie. Tyle podobieństw nie jesteś ze Śląska? Ogólnie jest ktoś z okolic Katowic?Teraz wyjątkowo w czwartek wybieram się do innego lekarza, ale tylko po to aby mieć możliwość w razie gdyby była taka potrzeba żeby przyjął mnie do siebie na oddział. Niestety mój ginekolog nie pracuje teraz w żadnym szpitalu, tam gdzie chce rodzić bądź ewentualnie będzie taka potrzeba że muszę się znaleźć w szpitalu nie przyjmują pacjentek "nie swoich". Więc idę z myślą żeby się dogadać z nim i pojawić ze 3 razy w ciągu całej ciąży. Przy okazji dowiem się jak maleństwo i czy torbiel zaczęła się wchłaniać
Sweety0802
Jeju, 3 Miłosze mój ma 13 i pół miesiącao prosze jak fajnie Ja też mam synka Miłoszka aktualnie ma 15 miesiecy i też czekamy na drugie hihi i albo okaże się ze bedzie miał jak u ciebie siostrzyczke albo braciszka
Tylu Miłoszów i wszyscy tacy młodzi widać dobre chłopaki skoro rodzice tak szybko podjeli decyzję o powiększeniu rodzinyJeju, 3 Miłosze mój ma 13 i pół miesiąca
becia.25
Ja miałam usg prenatalne w 13+1 i teraz idę znowu w sobotę będzie to 14+5. Pomiędzy wizytami u mojej ginekolog minie równe 4 tygodnie i tak tez kazała mi do niej przyjść z wynikami usg.Kochane, czy macie zaplanowane kolejne wizyty po usg genetycznym? Czy teraz czekamy już tylko na połówkowe? U mnie wszystko jest w porządku z badaniami i zastanawiam się czy powinnam umawiać się na jakieś wizyty pomiędzy USG...s
Ja jestem z Katowic. Moja ginekolog akurat pracuje w szpitalu, ale też zastanawiam się czy później nie pójdę do innej by do innego szpitala iśćA to moja ginekolog też nie pracuje w żadnym. I przy ostatniej ciąży też byłam na wizycie, żeby dostać się do szpitala teraz jeszcze nie. Tyle podobieństw nie jesteś ze Śląska? Ogólnie jest ktoś z okolic Katowic?
Jestem z Wielkopolski. Chyba wszędzie teraz jest taka sytuacja :/A to moja ginekolog też nie pracuje w żadnym. I przy ostatniej ciąży też byłam na wizycie, żeby dostać się do szpitala teraz jeszcze nie. Tyle podobieństw nie jesteś ze Śląska? Ogólnie jest ktoś z okolic Katowic?
reklama
Ja jestem z łódzkiego (pomiędzy Warszawą a Łodzią) i u nas na porodówce też sytuacja wygląda kiepsko ;/ mam nadzieję, że do kwietnia/maja się to wszystko trochę uspokoi. Mój gin niby pracuje w szpitalu, ale ogólnie aktualnie poziom opieki tam i to jak to wszystko wygląda to jest masakryczne i to, że znam lekarza za dużo nie zmieni.