reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

Hej!
Ja już też dzisiaj po prenatalnych - wszystko idealnie!🤗 dzidziuś już ma 6.7cm i wyszło, że 13t0d także zbliżam się do terminu z OM (teraz 06.05.21)😉 Bobas się ruszał jak na trampolinie🥰🥰 Ja też już się zaczynam lepiej czuć, mam więcej energii i jedzenie znów smakuje😜

reklama
W sumie się nie nastawiam ale cieszyłbym się z chłopca, to moje dzieciatko.
czy Wy tez widzicie coś między nogami czy ja już ze szczęścia mam zwidy? 😂
9+6 to jednak trochę wcześnie aby określić płeć

Załączniki

• D67028EE-B7E5-4B99-BB56-A82808268898.jpeg
    D67028EE-B7E5-4B99-BB56-A82808268898.jpeg
    347,5 KB · Wyświetleń: 112

Coś tam widać❤️ Mi na ostatniej wizycie 11+1 też powiedział, że raczej chłopczyk ale to jest loteria, bo może się zmienić🙂 W sobotę 12+6 mam prenatalne ciekawe co mi powie🙂

_133.jpg

IMG_20201026_215559.jpg

Płeć+genitalna_+Zewnętrzne+narządy+płciowe.jpg

Może Ci się to wydać dziwne, ale czy chłopiec czy dziewczynka to ma coś między nogami i wygląda to na tym etapie praktycznie tak samo :) liczy się położenie tego względem ciała dziecka i nie pamiątam, w którą stronę świadczy o chłopcu a w którą o dziewczynce :D

Może Ci się to wydać dziwne, ale czy chłopiec czy dziewczynka to ma coś między nogami i wygląda to na tym etapie praktycznie tak samo :) liczy się położenie tego względem ciała dziecka i nie pamiątam, w którą stronę świadczy o chłopcu a w którą o dziewczynce :D
Ginekolog powiedziała o chłopcu wiec może widziała to położenie 😆
Oczywiście wiem ze to jest narazie takie gdybanie, mam nadzieje ze na prenatalnych będę już wiedzieć co tam się kryje ☺️
byle było zdrowe ❤️

reklama
Do góry