Niestety WrocławJeśli w Warszawie, to proszę o adres - też bym chciała by mój mógł choć raz wejść na wizytę
reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
dziewczyny, tak się stresuje jutrzejszymi prenatalnymi, ze serce mi wali, nic nie mogę jeść, tylko płakać mi się chce
Chce_byc_mama_wielu
a gdzie konkretnie? bo ja tez Wrocław, mój mąż nie może iść.Niestety Wrocław
Ja też mam jutro... i też bardzo się stresuje. Ale jestem niemalże pewna, że jutro będziemy się dzielić dobrymi nowinami na tym forumdziewczyny, tak się stresuje jutrzejszymi prenatalnymi, ze serce mi wali, nic nie mogę jeść, tylko płakać mi się chce
Ksenia975
Ja sam kwas foliowy. Mąż mi kupił, więc nie miałam zbytniego wyboru. Czasem dodatkowo zazywam magnez i witaminę CDziewczyny, jakie stosujecie preparaty z kwasem foliowym? Ja obecnie tylko pregna+, sporadycznie magnez, morfo dobra, ale włosy to mi lecą garściami
Foka_szara
Ja mam w środę. Stres zacznie się we wtorek wieczorem
Ania1602
Zaciekawiona BB
Dziewczyny ja też się mega stresowałam, zwłaszcza, że najpierw miałam wizytę przełożoną ze środy na sobotę, a później już na miejscu dowiedziałam się, że przyjmie mnie inny lekarz i to 3 godziny później, więc stres naprawdę sięgnął zenitu. Wiem, że mi nic nie pomagało, więc nie będę Wam pisała ku pokrzepieniu, że będzie dobrze, gdyż wydaje mi się, iż taka obawa jest całkiem normalna i każda musi sama zobaczyć na moinitorze, a później wynikach, że wszystko jest w porządku
Trzymam za Was kciuki i czekam na same dobre wiadomości w tym tygodniu
Trzymam za Was kciuki i czekam na same dobre wiadomości w tym tygodniu
Ania1602
Zaciekawiona BB
A jesteś pewna, że to przez nieodpowiedni dobór witamin z kwasem? Miałaś ostatnio robioną morfologię? Ja zawsze (przed ciążą) gdy miałam problemy z wypadaniem włosów w wynikach miałam anemię Obecnie przerzuciłam się z Femibion 1 na Pegna Plus i dodatkowo Pregna DHADziewczyny, jakie stosujecie preparaty z kwasem foliowym? Ja obecnie tylko pregna+, sporadycznie magnez, morfo dobra, ale włosy to mi lecą garściami
Edit:
Sorry przegapiłam informację o morfologii Ale to naprawdę dziwne ;/
Zacznę dodatkowo brać dha, może to coś pomożeA jesteś pewna, że to przez nieodpowiedni dobór witamin z kwasem? Miałaś ostatnio robioną morfologię? Ja zawsze (przed ciążą) gdy miałam problemy z wypadaniem włosów w wynikach miałam anemię Obecnie przerzuciłam się z Femibion 1 na Pegna Plus i dodatkowo Pregna DHA
Edit:
Sorry przegapiłam informację o morfologii Ale to naprawdę dziwne ;/
reklama
becia.25
A w którym wtedy będziecie tygodniu? Ja się zapisałam na 18 listopada u mnie to będzie 12+6 tc i tak sobie myśle czy nie zapisać się jakoś wcześniejJa też mam jutro... i też bardzo się stresuje. Ale jestem niemalże pewna, że jutro będziemy się dzielić dobrymi nowinami na tym forum