reklama
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Ja teraz na wizyty chodzę co 2 tyg. Potem mam nadzieję, że co 3 będzie
Ania95
Co do prenatalnych , to moje pierwsze dziecko i chce wiedzieć czy wszystko jest dobrze. Robię pappe, nie wiem czy są to statystyki czy nie nawet o tym nie myślalam ale zrobimy bo mam na to pieniądze i to co trzeba będe robić. Moja mama stwierdziła ze mi to niepotrzebne bo będę się później martwić całą ciążę. Ona urodzila ostatnie dziecko 10lat temu mimo ze mogła mieć darmowe to nie robiła ale ja wolę zrobić dla samej siebie.
Chce_byc_mama_wielu
Nie wiem czemu boję się Pappy zrobić, bo z pierwszą córką mi obniżyła ryzyko, tzn wyszła dobrzeCo do prenatalnych , to moje pierwsze dziecko i chce wiedzieć czy wszystko jest dobrze. Robię pappe, nie wiem czy są to statystyki czy nie nawet o tym nie myślalam ale zrobimy bo mam na to pieniądze i to co trzeba będe robić. Moja mama stwierdziła ze mi to niepotrzebne bo będę się później martwić całą ciążę. Ona urodzila ostatnie dziecko 10lat temu mimo ze mogła mieć darmowe to nie robiła ale ja wolę zrobić dla samej siebie.
Ania95
Dzis oglądam zdjęcia fasolki i na początku pisałam Wam ze tętno w 7t4d było 116 i patrząc po waszych byłam zestresowana ze jakos mało. Teraz oglądam opis usg i pisze w badaniu 162 a ona na opisie mi napisała 166 . Już spojrzałam ze norma jest do 160 i ze to za dużo ale czytając dalej na poradach pisze ze może tak się zdarzyć zależy od sprzętu i zestresowanej mamy. Znowu dziewczyny będę przeżywać
Ja już pisałam kilka razy, że chodzę co 4 tygodnie. Na razie byłam raz a 12.10 mam drugą wizytę. Chyba nie ma co też tak za często chodzić.Dziewczyny a co ile sprawdzacie dzidzie
Lopatkax
Ja na początku byłam 2 razy w odstępie 2 tygodni a następna wizytę doktor zapisała na 5 tygodni po tej drugiej wizycie.Ja już pisałam kilka razy, że chodzę co 4 tygodnie. Na razie byłam raz a 12.10 mam drugą wizytę. Chyba nie ma co też tak za często chodzić.
reklama
Z_zaskoczenia
O której wizytujesz? Ja mam w pon na 17.40dopieroJa już pisałam kilka razy, że chodzę co 4 tygodnie. Na razie byłam raz a 12.10 mam drugą wizytę. Chyba nie ma co też tak za często chodzić.