reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Znam to bardzo dobrze. Mi też się nie chce. Jak już się poloze to myślę żeby iść spać. Córka mnie przez dzień wymęczy, o chodzę się za nią bo straszny z niej despetnik, mamy koło domu koty które łapie a one lubią udrapac i tak chodzę całymi dniami i patrzę żeby nie została z blizna na twarzy. Wieczorem najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.
Jak dovrze ze nie jestem sama.

Jejku jakbym wykrakała. Mąż był w sobotę na Wieczorze kawalerskim i dzisiaj okazało się, że jeden z kolegów który tam był ma koronawirusa. Jestem wkurzona na maksa, nie dość że Fasolka jest przez to narażona, to jeszcze teściowie z którymi mamy codziennie kontakt to 75+. Kurcze!

Koronawirus u mnie w rodzinie. Budynek, a w nim 7 osób (wiek 82, 79, 55, 53, 25, 23 i 3). Okazało się, że dziadek miał pozytywny na koronę, a reszta negatywny (czuli się bardzo dobrze nie mieli objawów). Śpi w jednym łóżku z babcią. Z pozostałymi domownikami też miał kontakt. Jakim cudem nikt się nie zaraził od dziadka, a szczególnie babcia i małe dziecko...
Także u Ciebie też tak może być ☺️

Cześć dziewczyny. Proszę powiedzcie jak to jest. Jestem teraz na l4 z powodu wiadomego :) ciąży. Czy ja muszę co miesiąc informowac pracodawce że mam przedłużane l4? Bo i tak już Zus będzie mi płacić.
To mimo wszystko l4 idzie do pracodawcy i zusu tak?

Kompletnie się na tym nie znam. Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji

Koronawirus u mnie w rodzinie. Budynek, a w nim 7 osób (wiek 82, 79, 55, 53, 25, 23 i 3). Okazało się, że dziadek miał pozytywny na koronę, a reszta negatywny (czuli się bardzo dobrze nie mieli objawów). Śpi w jednym łóżku z babcią. Z pozostałymi domownikami też miał kontakt. Jakim cudem nikt się nie zaraził od dziadka, a szczególnie babcia i małe dziecko...
Także u Ciebie też tak może być ☺
A powtarzali test moze test fałszywie pozytywny? U nas tak ciężarna wywieźli na zakazny do Szczecina A tam zrobili 2 test i wyszedł negatywny.

Cześć dziewczyny. Proszę powiedzcie jak to jest. Jestem teraz na l4 z powodu wiadomego :) ciąży. Czy ja muszę co miesiąc informowac pracodawce że mam przedłużane l4? Bo i tak już Zus będzie mi płacić.
To mimo wszystko l4 idzie do pracodawcy i zusu tak?

Kompletnie się na tym nie znam. Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji
Idzie do pracodawcy elektronicznie

reklama
Do góry