Nesbitt33
Fanka BB :)
Ja na jajka to nie mogę patrzeć [emoji28] mnie naszła ochota na spaghetti [emoji16]A ja se właśnie zrobiłam domowe jajko na miękko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na jajka to nie mogę patrzeć [emoji28] mnie naszła ochota na spaghetti [emoji16]A ja se właśnie zrobiłam domowe jajko na miękko
Jak kochałam spaghetti tak terazJa na jajka to nie mogę patrzeć [emoji28] mnie naszła ochota na spaghetti [emoji16]
Jak dovrze ze nie jestem sama.Znam to bardzo dobrze. Mi też się nie chce. Jak już się poloze to myślę żeby iść spać. Córka mnie przez dzień wymęczy, o chodzę się za nią bo straszny z niej despetnik, mamy koło domu koty które łapie a one lubią udrapac i tak chodzę całymi dniami i patrzę żeby nie została z blizna na twarzy. Wieczorem najzwyczajniej w świecie mi się nie chce.
Jejku jakbym wykrakała. Mąż był w sobotę na Wieczorze kawalerskim i dzisiaj okazało się, że jeden z kolegów który tam był ma koronawirusa. Jestem wkurzona na maksa, nie dość że Fasolka jest przez to narażona, to jeszcze teściowie z którymi mamy codziennie kontakt to 75+. Kurcze!
A powtarzali test moze test fałszywie pozytywny? U nas tak ciężarna wywieźli na zakazny do Szczecina A tam zrobili 2 test i wyszedł negatywny.Koronawirus u mnie w rodzinie. Budynek, a w nim 7 osób (wiek 82, 79, 55, 53, 25, 23 i 3). Okazało się, że dziadek miał pozytywny na koronę, a reszta negatywny (czuli się bardzo dobrze nie mieli objawów). Śpi w jednym łóżku z babcią. Z pozostałymi domownikami też miał kontakt. Jakim cudem nikt się nie zaraził od dziadka, a szczególnie babcia i małe dziecko...
Także u Ciebie też tak może być ☺
Idzie do pracodawcy elektronicznieCześć dziewczyny. Proszę powiedzcie jak to jest. Jestem teraz na l4 z powodu wiadomego ciąży. Czy ja muszę co miesiąc informowac pracodawce że mam przedłużane l4? Bo i tak już Zus będzie mi płacić.
To mimo wszystko l4 idzie do pracodawcy i zusu tak?
Kompletnie się na tym nie znam. Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji
jak byłam u lekarza 8+3, już mnie umówił na 22.10. To będzie chyba 11+6.W którym tyg byłyście jak się umawialyscie na prenatalne? Ja mam dziś 8t1d i nie wiem czy już dzwonić czy nie.. wizytę mam dopiero za 11dni a potem już może nie być miejsc i tak się waham