mangusta87
Fanka BB :)
nie wiem czy ciśnienie czy pogoda czy ciaza ale wstalam dzisiaj niczym zombie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy Ja mam badania w ponidzialek i tez pewnie będzie ciężkoTrzymajcie zw mnie kciuki żebym dziś nie padla mam krew o 8.50, zanim to wszystko pobiora i wezmę eutyrox to zjem gdzieś ok 10... A.corka mnie 5.40 obudziła już jestem głodna, a gdzie tu jeszcze 3, 5 h
Mój mąż to się piekli jak ja coś z octem chce zjeśćPomidorki u ciebie królują
Ja to grzybki/pieczarki marynowane, rybka po grecku, a dzisiaj chodzi za mną zupka chińska barszczyk lub pomidorowa Chyba będę musiała iść do sklepu zaraz, bo nie wytrzymam. Oo i zjadłabym zimne nóżki z octem
ja osobiście dłuższego czasu jestem na takiej diecie da się żyćHej dziewczyny !
Ja po wczorajszej wizycie . Serduszko bije , dzidzia ma 1.15 cm . Wszystko jest ok Jedynie lekarka ma hopla na punkcie cukru . Mam glukozę 101 i dostałam skierowanie do poradni diabetologicznej . W piątek mam zalecenie zrobić krzywa cukrowa i ogarnąć glukometr . Wydaje mi się że z córką też miałam podobny cukier ale podobno normy się zmienily j powinno być około 90 a u mnie dramat . Czeka mnie dieta , właśnie napisalam do dietetyka bo te zasady są ciężkie , dużo posiłków . Wiele rzeczy jejsc nie można .
Ja to się właśnie podniosłam z wyra całą obolała plecy jakbym wczoraj treniwala cały dzieńA mnie dzisiaj od rana ciągnie brzuch mocno ,no i powiem wam dziewczyny ,ze upławy mam wrażenie ,ze się nasilają .Czy u was tez tak to wyglada ?
Masakra dlatego tym bardziej twierdzę że trzeba się chronić przed koroną i iść na l4 bo później coś się wydarzy że Tzreba pilnie lekarza nawet nie poród A nikt Cię nie przyjmie. Ciężkie czasy nastały.Czytałam wcześniejsze posty i analizy kto chce rodzić naturalnie kto przez cesarkę i kto ma jakie problemy zdrowotne. Szczerze wam powiem to mały problem...znam dwa przypadki (z opowieści lekarzy) gdzie rodząca miała covid-19 i nikt jej nie chciał przyjąć a miała mieć cesarkę. Prywatna klinika odmówiła, szpital odmówił bo to był za trudny przypadek i odesłał do innego 100 km dalej (kwestie zdrowotne) W tym innym szpitalu też odmówili, że względu na to że miała koronawirusa, a to był "zwykly" szpital. Kobieta odbijała się od drzwi do drzwi. Może być tak że nawet we właściwym szpitalu zabraknie miejsc. To jest większy problem niż to kto o gdzie jak będzie rodził.