reklama
Z_zaskoczenia
Fanka BB :)
Jeśli matka ma minus a o ojciec plus to wtedy jest konflikt i podają zastrzykTo jest chyba tak, ze jak dziecko też ma rh minus to spoko i nie dadzą po porodzie zastrzyku. A jak ma plus to dadzą. Dlatego ja pewnie dostałam po porodzie. Ciekawe jak będzie z tą dzidzią.
Aliseek
Zaangażowana w BB
To tez moje pierwsze dziecko. Jeśli córka odbiera matce urodę to moja corka będzie modelka victoria’s secret bo zrobiła ze mnie jakiegoś parcha. Ciagle przetłuszczają mi się włosy jak nigdy, cera sucha, jakieś pryszcze, usta pękają.
Dziewczyny, ja się dzis zbieram do oznajmienia szefowej, ze jestem w ciąży
W poniedziałek kolejna wizyta i juz planuje wziąć L4, za duzo stresów w pracy, poza tym ten wirus , jest czy nie jest, ale znow u nas robi się gorąco..
Pieknego dnia
W poniedziałek kolejna wizyta i juz planuje wziąć L4, za duzo stresów w pracy, poza tym ten wirus , jest czy nie jest, ale znow u nas robi się gorąco..
Pieknego dnia
To moje drugie dziecko mam już 4 letnią córeczkę w domu. Ona codziennie przeżywa, że u mamusi w brzuszku groszek rośnie ostatnio już swoje zabawki dla dzidzi naszykowała, którymi się podzieli. Ja dzisiaj mam wizytę u lekarza rodzinnego, bo jak w wakacje byłam w Polsce to zrobiłam prywatnie badania krwi i tak nie ciekawe wyszły, ale ja mam anemię genetyczną. Zobaczymy co mi dzisiaj powiedzą. I niech mi coś na mdłości przepisze, bo od soboty cały czas męczą. Miłego dnia
Ja pracuje w przedszkolu i dziś jestem ostatni dzień w pracy od jutra l4. Aż mi dziwnie dziśDziewczyny, ja się dzis zbieram do oznajmienia szefowej, ze jestem w ciąży
Pieknego dnia
Ja mam synka 4 lata. W maju będzie miał równe 5 bardzo się cieszy to on nas namawiał że chce rodzeństwo najbardziej siostrę Ale jest szczęśliwy i codziennie pyta czy nakarmiłam dzidzie w brzuszku i się tuli co rano dając buziakaNo to widzę że nie tylko ja mam problem z tymi syfami ehh. Jakoś damy radę, organizm musi przetrawic burzę hormonalną związana z początkiem ciąży i miejmy nadzieję że będzie dobrze
W ogóle zauważyłam że jest na majowym wątku bardzo dużo mam które mają już dzieci, sporo chyba nawet ma już dwójkę. Którego dziecka się spodziewacie Mamusie? Bo jednak ciężko tak wszystko zapamiętać a dochodzą nowe Kobietki ja mam Syna 4l i Córkę rok i 3msc.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia ja dziś jadę z Córeczką na szczepienie..
Mnie się bardzo przetluszczaly włosy na początku teraz odrobinę mniej. Ale za to wychodzą syfy na twarzy.
mangusta87
ja tez pierwsze dziecko w drodze
i jeszcze w prqcy i szefowa nie wiem
bo narazie to ona jest na l4
i jeszcze w prqcy i szefowa nie wiem
bo narazie to ona jest na l4
reklama
beaciaaa
Dowiedział się razem z mężem Ogromne szczęście. Mam nagrany filmik z jego reakcja- miał łzy w oczach. Codziennie rozmawia z fasolka w brzuchu, całuje, przytula Generalnie przejął się rola starszego brata. Widzę, ze jest grzeczniejszy bo przecież mąż mu wciąż tłumaczy, ze mamusia nie może teraz się denerwować Wczoraj on się bawił lego i mówi mama zdrzemnij się dam sobie radę Codziennie ogląda filmiki z Preglife (apka) jak bąbel rozwija się w brzuchu, bo stwierdził ze musi wiedzieć jak najwiecejI jak Synek reaguje na to, se będzie starszym bratem? Moja nic nie kapuje jeszcze. Chyba, ze jeszcze nie powiedzieliscie