No bez przesady 29 lat to jesteś młodziutka jak byś była przed 50 to by może mogli tak mówić. Albo najlepiej niech takie gadanie sobie wcisną gdzie mogąJa te teksty też słyszałam ale nie od naszych rodziców ale szwagry/szwagierki/bratowe. Było jeszcze, że będę starą mamą babcią i do wózka jak babcia będę zaglądać, a na spacery o lasce będę chodzić. Nawet przedwczoraj i jakieś 2 tyg temu pytali kiedy, bo stara baba jestem bla bla blaaa... Ja wiem, że skończyłam w tym roku 29 lat ale nie miałam potrzeby mieć dzieci wcześniej ☺
Ja wczoraj powiedziałam mojej babci o ślubie wyobraźcie sobie że pozalowalam że ją zapraszam. Ja wiem że ona od zawsze ma swoje widzi mi się. Ale powiedzieć mi "Ty się jeszcze zastanów możesz to odkręcić " to już przesada. Jestem ze swoim 7 lat i jestesmy mega szczesliwi ze ślubem czy bez niego to tylko formalność dla nas.
Witamy mamy ten sam termin wizytyHej! Witam się z Wami! Ostatnia miesiączka 18.08, cień cienia dwa tygodnie temu
Na wizytę idę 5.10 Mam synka z października 2017 roku, w maju odstawiłam go od piersi