reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Dziewczyny mam do Was bardziej intymne pytanie. Czy współżyjecie ze swoimi partnerami ? Mnie lekarz w pierwszej ciąży zabronił ze względu na podtrzymanie teraz też jestem na podtrzymaniu Ale przed pierwszą wizytą. Współżyjemy Ale odrobinę rzadziej i delikatniej. Po jest wszystko w porządku.

Narazie czekam na wizytę wiec chwilowo odpuściliśmy. Jestem na podtrzymaniu. Przyjmuje tabletki i zastrzyki. Generalnie dmuchany na zimne po 2 stratach ;)

reklama
Nie wiem czy to objaw ale mi się bardzo pogorszyła cera. Syf goni syf i do tego jest jednocześnie tłusta i jakby przesuszona 😅
Oprócz tego mam bardzo nabrzmiałe piersi i bolą przy dotyku. Oprócz tego mam raz na jakiś czas jakieś kłucia w podbrzuszu albo w pachwinie ale takie delikatne 😄
A co mnie najbardziej denerwuje to uczycie ze ciagle coś ze mnie Leci i biegam co chwila do łazienki ze strachem ze może to krew czy coś a tam czysto 🤷🏼‍♀️😅
No starsze to jest. Ja to też już panikuje ze niby coś leci

Mnie wcale nie bolą piersi. Czasami mi się zakręci w głowie, siku w nocy często i takie pobolewanie brzucha. Mdłości póki co nie mam ale nic mi nie smakuje ogolnie

Dziewczyny mam do Was bardziej intymne pytanie. Czy współżyjecie ze swoimi partnerami ? Mnie lekarz w pierwszej ciąży zabronił ze względu na podtrzymanie teraz też jestem na podtrzymaniu Ale przed pierwszą wizytą. Współżyjemy Ale odrobinę rzadziej i delikatniej. Po jest wszystko w porządku.
Nam ginekolog zabroniła na ostatniej wizycie, ale i tak sama od początku ciąży postanowiłam, że na wszelki wypadek się wstrzymamy do końca 3 miesiąca. Mam nadzieję, że po tym okresie da nam już zielone światło 😊

Ja teraz nie ze względu na plamienia które były. Poczekam do wizyty i zapytam. W ciąży jak wszystko jest ok to można. Mi się nawet bardziej chciało niż zwykle 😂

Mi się za bardzo nie chce. Ale nie mam przeciwwskazań i nie mam plamien ani leków. Ale dziwnie się tam wtedy czuje. Tak jakby znieczulenie jakieś było teraz 😁🤷‍♀️

Hej Dziewczyny, proszę o podpowiedź - wczoraj zrobiłam betę, wyszła 5462, czyli całkiem wysoka, a dwa dni wcześniej na usg doktor nie mogła znaleźć pęcherzyka - pisałam o rozrzedzeniu w macicy, które jej zdaniem może świadczyć, że tam jest ten pęcherzyk. Wydaje mi się, że przy takiej becie - dwa dni wcześniej musiała być w granicach 2000 powinna już dokładnie widzieć pęcherzyk :( co Wy o tym sądzicie? Któraś miała podobnie? Kolejna wizyta pod koniec września i do tego czasu osiwieję :/

reklama
Hej Dziewczyny, proszę o podpowiedź - wczoraj zrobiłam betę, wyszła 5462, czyli całkiem wysoka, a dwa dni wcześniej na usg doktor nie mogła znaleźć pęcherzyka - pisałam o rozrzedzeniu w macicy, które jej zdaniem może świadczyć, że tam jest ten pęcherzyk. Wydaje mi się, że przy takiej becie - dwa dni wcześniej musiała być w granicach 2000 powinna już dokładnie widzieć pęcherzyk :( co Wy o tym sądzicie? Któraś miała podobnie? Kolejna wizyta pod koniec września i do tego czasu osiwieję :/
Beta wygląda ładnie ale nie pomogę :(

Do góry