Nesbitt33
Fanka BB :)
U mnie jest dzidziolek, dzidziol [emoji3590][emoji16]Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku i fasolka pięknie rosła [emoji3590] Ja na swoją mówię KLUSKA [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest dzidziolek, dzidziol [emoji3590][emoji16]Trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku i fasolka pięknie rosła [emoji3590] Ja na swoją mówię KLUSKA [emoji16]
A już któraś dziewczyna płaciła za taki pakiet badań
bo nie wiem na jaka kwotę się szykowac
Ja wlasnie nie wiem bo slyszalam że nawet 500 zł może wyjśćA już któraś dziewczyna płaciła za taki pakiet badań
Ja płaciłam w maju 330 zł, ale morfologia mocz kiła, TSH miałam na nfzA już któraś dziewczyna płaciła za taki pakiet badań
Właśnie też się przejdę do rodzinnego. Niech wypisze skierowanie na co mozeJa płaciłam w maju 330 zł, ale morfologia mocz kiła, TSH miałam na nfz
Dzięki ja mówię Fasola albo Kazik. Przyjęłam że to chłopakTrzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku i fasolka pięknie rosła ❤ Ja na swoją mówię KLUSKA
U mnie dzisiaj spokój, nic nie boliJa nic nie płacę, mam pakiet w medicover. Wszystkie badania tam ogarniam.
Dziewczyny czy brzuch boli Was cały czas czy macie momenty przerwy. Dzisiaj jakoś nie czuje go za specjalnie i już mam jakieś durne myśli. Kurde jakie te początki ciąży są stresujące!
Mnie dzisiaj wyjatkowo mocniej pobolewaJa nic nie płacę, mam pakiet w medicover. Wszystkie badania tam ogarniam.
Dziewczyny czy brzuch boli Was cały czas czy macie momenty przerwy. Dzisiaj jakoś nie czuje go za specjalnie i już mam jakieś durne myśli. Kurde jakie te początki ciąży są stresujące!