reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Cześć dziewczyny. Odebrałam wynik bety i progesteronu.
Beta hcg 454,2
Progesteron 36.6
Wychodzi 4 tydzień.
Okres miałbyc w piątek 😂
Termin z Om na 28 maja

Wizyta u gin za 2 tygodnie
😍😍😍Dalej nie mogę uwierzyć
Gratuluje🥰 kiedy ostatnia Miesiączka i jakie cykle?
Jakieś objawy masz może tak we wczesnej ciąży?

reklama
Widać Wam już brzuchy? U mnie tak, noszę luźne koszulki. I chodzę w leginsach, z dnia na dzień mam wrażenie ze jest większy. 26 mamy komunie w rodzinie, obawiam się ze może być problem z ukryciem. Chyba muszę poszukać jakieś sukienki oversize😂
A który tydzień? ☺️

Gratuluje🥰 kiedy ostatnia Miesiączka i jakie cykle?
Jakieś objawy masz może tak we wczesnej ciąży?
CYKLE zazwyczaj od 25do28 dni. Ostatnia miesiączka była 22 sierpnia
Ospałość, przeziębienie to jedyne. Ale kompletnie tego z ciaza nie łączyłam.
Zrobiłam test i bylan zszokowana na maxa... Nie wierzę w to nadal. 😍
Objaw mam jeden konkretny podczas mycia zębów odruch wymiotny.

Mój brzuch spadł o połowę, jak mi sie jelita odblokowaly ale już zaczynałam cierpieć miałam wrażenie że mi uciska już na wątrobę i żołądek. Gratulacje dla nowych kreseczek. Ja 1 dziecko urodziłam jak miałam nie całe 28 czasami tak sie życie układa

reklama
Ale żeście nadrukowaly :)

Gratulacje udanych wizyt i [emoji3531].
Ja mam wizyte 21 u tej lekarki ale obawiam się bo wg ostatniego USG to będzie 6t2d. I później za kolejny tydzień mam u tej lekarki która przepisała mi heparynę . Czuję że jeśli w poniedziałek nie pokaże się zarodek to zacznę znów się stresować . Aczkolwiek w ten poniedziałek jak byłam lekarka powiedziała że coś pojawiło się w pęcherzyku ale chyba nie chciała mi robić nadziei w razie czego. Co to mogło być ? Ciałko żółte jest w pęcherzyku też ? Czy zarodek ?

Do góry