reklama
Foka_szara
Fanka BB :)
Nie można niestety. W ulotce każdego leku jest informacja czy mozna brać czy nie, ale nawet to się co jakiś czas zmienia.Kochane 6 tydzień, ból głowy, myślicie, że można wziąć tabletkę?
Ania95
TakGratulacje termin z USG ? Ja mam wyliczone na 1 maja
Mejb
Zaangażowana w BB
Jeżeli nie musisz to nie bierz, ale jeśli już to jakiś słaby Apap 200mg. Pytałam o to kiedyś lekarza przy silnym migrenowym bólu i mówił że ok, ale jeden lekarz to a drugi tamto.. Oczywiście zrobisz jak uważaszKochane 6 tydzień, ból głowy, myślicie, że można wziąć tabletkę?
Szałwia88
Serio? Nikt mi nigdy nie mówił żeby nie brać paracetamol owszem, przecież są też i antybiotyki dla ciężarnychJeżeli nie musisz to nie bierz, ale jeśli już to jakiś słaby Apap 200mg. Pytałam o to kiedyś lekarza przy silnym migrenowym bólu i mówił że ok, ale jeden lekarz to a drugi tamto.. Oczywiście zrobisz jak uważasz
Foka_szara
Kiedyś w ulotce paracetamolu było napisane, że można. Teraz się pozmieniało i walą "tylko po konsultacji z lekarzem" albo "że można ALE i tu jest cała litania" a kiedyś widziałam ulotkę, że można dopiero od drugiego trymestru. Za dużo tutaj niewiadomych, ale też producenci się boją i wolą dmuchać na zimne niż ryzykować i wypłacać potem odszkodowania. Inaczej jest też jeśli się weźmie tabletkę jednorazowo a inaczej jak sie bierze sposób ciągły.Jeżeli nie musisz to nie bierz, ale jeśli już to jakiś słaby Apap 200mg. Pytałam o to kiedyś lekarza przy silnym migrenowym bólu i mówił że ok, ale jeden lekarz to a drugi tamto.. Oczywiście zrobisz jak uważasz
Ostatnia edycja:
O w moje urodziny gratkiCześć dziewczyny. Odebrałam wynik bety i progesteronu.
Beta hcg 454,2
Progesteron 36.6
Wychodzi 4 tydzień.
Okres miałbyc w piątek
Termin z Om na 28 maja
Wizyta u gin za 2 tygodnie
Dalej nie mogę uwierzyć
reklama
U mnie nie jest większy, nawet nam wrażenie że trochę zmalał bo miałam lekko wystający już przed ciążą ale jakoś tak dziwnie mi przeszkadza... Mąż się śmieje że stekami przy zapinaniu butów jak w 8 miesiącu ciąży w pierwszej ciazy przytyłam 35 kg i bardzo się tego boje znowWidać Wam już brzuchy? U mnie tak, noszę luźne koszulki. I chodzę w leginsach, z dnia na dzień mam wrażenie ze jest większy. 26 mamy komunie w rodzinie, obawiam się ze może być problem z ukryciem. Chyba muszę poszukać jakieś sukienki oversize