reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Robiłam testy 4 dni przed miesiączką i nie pokazały nic. Dopiero test dzień po planowanym terminie miesiączki pokazał dwie kreski, dzień później czyli w czwartek zrobiłam betę była 106 wczoraj zaledwie 216.

reklama
@Igraszka daj znac po wizycie :)

@martabunia A musiałaś leżeć na patologii? mnie już mieli kłaść tego dnia ale w nocy zaczęłam rodzic :)

@wielkopolanka ja zimę przechodziłam w ciąży i jedyny minus to puchnace stopy i ciasno w butach mi było pod koniec. Też było mi goraco A na dworze mróz, byłam wtedy na studiach i nikt okna nie chciał otworzyć bo zimno A ja zgrzana :)

@Aneciak95 trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze

@Igraszka daj znac po wizycie :)

@martabunia A musiałaś leżeć na patologii? mnie już mieli kłaść tego dnia ale w nocy zaczęłam rodzic :)

@wielkopolanka ja zimę przechodziłam w ciąży i jedyny minus to puchnace stopy i ciasno w butach mi było pod koniec. Też było mi goraco A na dworze mróz, byłam wtedy na studiach i nikt okna nie chciał otworzyć bo zimno A ja zgrzana :)

@Aneciak95 trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze
Leżałam. Głupia poszłam za namową lekarza dzień po terminie. 10 września. Myślałam ,że zwariuje w tym szpitalu. Ja zaczęłam rodzić 18 września o 23 ;)

Hej dziewczyny. Jutro zaczynam 6 tydzień. Pierwszą wizytę u lekarza mam w poniedziałek. Przechodziłam już jedno puste jajo płodowe i do czasu wizyty będę stresowała się czy jest dzidzia czy nie.
Pytanko mam do was czy odczuwacie ciągnięcie podbrzusza? Pamietam to uczucie z poprzedniej ciąży która zakończyła się powodzeniem i te bóle cały czas były. Teraz miałam je na początku, po zrobieniu testu, lecz obecnie nic mnie nie ciągnie. Bolą mnie tylko piersi. Stresuje się czy z ciążą wszystko ok bo macica powinna się przecież cały czas rozciągać. Innych objawów jak ból piersi nie mam. Nic mnie nie mdli, nic nie ciągnie. Czy któraś z was również nie odczuwa ciągnięcia podbrzusza?
Ja odczuwam bardzo rzadko a w poprzedniej ciąży straconej odczuwalam mocno i często. Także nie ma reguły. Poza tym po kolejnej ciąży wydaje mi się że to wszystko nam się już mniej "rozciąga" [emoji2368]

reklama
Robiłam testy 4 dni przed miesiączką i nie pokazały nic. Dopiero test dzień po planowanym terminie miesiączki pokazał dwie kreski, dzień później czyli w czwartek zrobiłam betę była 106 wczoraj zaledwie 216.
Na kwietniowkach jest przyszła mama której beta nie rosła prawidłowo a wszystko skończyło się super i będzie miała zdrowego fajnego dzidziusia, będzie dobrze nie każda z nas miesci się w "normach" [emoji8]

Do góry