reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Cześć dziewczyny [emoji4] teoretycznie powinnam być kwietniówka (termin aktualnie wychodzi mi 29.04) ale różnie to może być więc będę zaglądać też do Was [emoji6] dzisiaj kończę 7 tydzień, jutro zaczynam 8. To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w 6tyg 2lata temu. Ale jestem dobrej myśli [emoji3526]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] teoretycznie powinnam być kwietniówka (termin aktualnie wychodzi mi 29.04) ale różnie to może być więc będę zaglądać też do Was [emoji6] dzisiaj kończę 7 tydzień, jutro zaczynam 8. To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w 6tyg 2lata temu. Ale jestem dobrej myśli [emoji3526]
Witamy!
Bardzo mi przykro z powodu straty :( teraz napewno wszystko będzie dobrze!

napewno bedzie ok, witaj Kochana

Hej! Gratulacje [emoji6] Mam nadzieję, że w tej ciąży będzie wszystko dobrze. Aplikacja też mi wylicza termin na 29 kwietnia (moje urodziny). W środę mam pierwszą wizytę u lekarza. Zobaczymy co powie i czy termin będzie się zgadzał z jego obliczeniami. [emoji1]

Hej! Gratulacje [emoji6] Mam nadzieję, że w tej ciąży będzie wszystko dobrze. Aplikacja też mi wylicza termin na 29 kwietnia (moje urodziny). W środę mam pierwszą wizytę u lekarza. Zobaczymy co powie i czy termin będzie się zgadzał z jego obliczeniami. [emoji1]
U lekarza już byłam, ale nie wyliczał mi jeszcze daty porodu... Mogę się pochwalić moim Maluszkiem z 6t1d [emoji3059] 2mm zarodek [emoji3059] w czwartek mam kolejna wizytę 7t4d i mam nadzieję, ze będzie już serduszko [emoji3590]
IMG_20190904_222717.jpeg

Witaj. Tym razem musi być już dobrze .
Gratuluję

Piękne zdjęcie:)

reklama
Też to przechodzę [emoji2961] w dodatku nic mi się jeść nie chce i muszę się zmuszać do zjedzenia czegoś.. Nie wiem czy jest na to jakaś złota rada [emoji2961]
Dokładnie, strasznie ciężko stwierdzić na co mam ochotę - a musiałabym cały czas jeść żeby „zabić” mdłości :/

Do góry