reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Cześć dziewczyny [emoji4] teoretycznie powinnam być kwietniówka (termin aktualnie wychodzi mi 29.04) ale różnie to może być więc będę zaglądać też do Was [emoji6] dzisiaj kończę 7 tydzień, jutro zaczynam 8. To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w 6tyg 2lata temu. Ale jestem dobrej myśli [emoji3526]

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] teoretycznie powinnam być kwietniówka (termin aktualnie wychodzi mi 29.04) ale różnie to może być więc będę zaglądać też do Was [emoji6] dzisiaj kończę 7 tydzień, jutro zaczynam 8. To moja druga ciąża, pierwszą straciłam w 6tyg 2lata temu. Ale jestem dobrej myśli [emoji3526]
Witamy!
Bardzo mi przykro z powodu straty :( teraz napewno wszystko będzie dobrze!

napewno bedzie ok, witaj Kochana

Hej! Gratulacje [emoji6] Mam nadzieję, że w tej ciąży będzie wszystko dobrze. Aplikacja też mi wylicza termin na 29 kwietnia (moje urodziny). W środę mam pierwszą wizytę u lekarza. Zobaczymy co powie i czy termin będzie się zgadzał z jego obliczeniami. [emoji1]

Hej! Gratulacje [emoji6] Mam nadzieję, że w tej ciąży będzie wszystko dobrze. Aplikacja też mi wylicza termin na 29 kwietnia (moje urodziny). W środę mam pierwszą wizytę u lekarza. Zobaczymy co powie i czy termin będzie się zgadzał z jego obliczeniami. [emoji1]
U lekarza już byłam, ale nie wyliczał mi jeszcze daty porodu... Mogę się pochwalić moim Maluszkiem z 6t1d [emoji3059] 2mm zarodek [emoji3059] w czwartek mam kolejna wizytę 7t4d i mam nadzieję, ze będzie już serduszko [emoji3590]
IMG_20190904_222717.jpeg

Witaj. Tym razem musi być już dobrze .
Gratuluję

Piękne zdjęcie:)

reklama
Też to przechodzę [emoji2961] w dodatku nic mi się jeść nie chce i muszę się zmuszać do zjedzenia czegoś.. Nie wiem czy jest na to jakaś złota rada [emoji2961]
Dokładnie, strasznie ciężko stwierdzić na co mam ochotę - a musiałabym cały czas jeść żeby „zabić” mdłości :/

Do góry