reklama
Aga10_2018
Fanka BB :)
Ja dzisiaj kupię test, i jutro zrobię
Trzymam kciuki za dwie kreski !
U
użytkownik 180176
Gość
W pierwszej ciąży podgryzał migdały i ratowałam się landrynkamiMdłości, mdłości, mdłości - help! Macie jakieś sprawdzone rady?
Rano warto coś mieć do jedzenia przy łóżku zanim wstaniesz.
Hej. U mnie aplikacja pokazuje 4t 3d. Po jakim czasie iść do gina? Wczoraj się wystraszylam bo miałam silne uklucie jajnika i brązowe plamienia ale dziś od rana już nic nie plamie. Wzięłam duphaston, Powtórzyłam test i wyszedł ciemniejszy niż poprzedni. Pozdrawiam
Majaga
Pierwsza wizytę miałam 5t4d był już pęcherzyk ciążowy i ciałko żółteHej. U mnie aplikacja pokazuje 4t 3d. Po jakim czasie iść do gina? Wczoraj się wystraszylam bo miałam silne uklucie jajnika i brązowe plamienia ale dziś od rana już nic nie plamie. Wzięłam duphaston, Powtórzyłam test i wyszedł ciemniejszy niż poprzedni. Pozdrawiam
U
użytkownik 180176
Gość
Być może to było zagnieżdżenie zarodka. A do lekarza moim zdaniem najwcześniej po 6 tygodniuHej. U mnie aplikacja pokazuje 4t 3d. Po jakim czasie iść do gina? Wczoraj się wystraszylam bo miałam silne uklucie jajnika i brązowe plamienia ale dziś od rana już nic nie plamie. Wzięłam duphaston, Powtórzyłam test i wyszedł ciemniejszy niż poprzedni. Pozdrawiam
Lenalila
Mdłości, mdłości, mdłości - help! Macie jakieś sprawdzone rady?
Świeży imbir w platerkach zalej gorąca wodą i niech chwilkę naciągnie smakiem, możesz trochę rozgnieść, do tego wyciśnięta cytryna i odrobine dobrego miodku. I pij letnie. Ja cały dzień chodzę z termosem i sączę. Tylko musi być bardziej imbirowo cytrynowe i tylko trochę słodkie mąż barman ratuje życie w takich momentach.
A i świeża zaparzona mięta tez dobrze na mnie działa, ale tez wszystko w temu pokojowej może coś Ci pomoze!
OdNowa
Powodzenia! Trzymam kciuki za II kreskiJa dzisiaj kupię test, i jutro zrobię
Dzięki, właśnie rano czuje się lepiej niż popołudniu, mogę nawet wypić kawę. Najgorzej jest jak coś zjem :/W pierwszej ciąży podgryzał migdały i ratowałam się landrynkami
Rano warto coś mieć do jedzenia przy łóżku zanim wstaniesz.
Musisz teraz bardzo na siebie uważać. Ja zrezygnowałam z pracy właśnie ze względu na 3 zmiany - nie wyobrażam sobie pracować teraz nocek - zasnęłabym stojąc. A co do pierwszej wizyty to byłam w środę - 5+4 t.c i serduszka jeszcze nie było widać - jutro jade prywatnie, lepszy sprzęt i kompetentny lekarz, ciąża 6+1, mam nadzieje ze już będzie wszystko okey i na miejscuHej. U mnie aplikacja pokazuje 4t 3d. Po jakim czasie iść do gina? Wczoraj się wystraszylam bo miałam silne uklucie jajnika i brązowe plamienia ale dziś od rana już nic nie plamie. Wzięłam duphaston, Powtórzyłam test i wyszedł ciemniejszy niż poprzedni. Pozdrawiam
Dziękuje, na sama myśl mam dreszcze, nie przepadam za imbirem ani za mięta ale chyba wyjścia nie mam, jakoś trzeba się ratowaćŚwieży imbir w platerkach zalej gorąca wodą i niech chwilkę naciągnie smakiem, możesz trochę rozgnieść, do tego wyciśnięta cytryna i odrobine dobrego miodku. I pij letnie. Ja cały dzień chodzę z termosem i sączę. Tylko musi być bardziej imbirowo cytrynowe i tylko trochę słodkie mąż barman ratuje życie w takich momentach.
A i świeża zaparzona mięta tez dobrze na mnie działa, ale tez wszystko w temu pokojowej może coś Ci pomoze!
madziolina_p
ja na Twoim miejscu poszla bym po 6 tyg. Ja bylam w 5+4 i byl pecherzyk i cialko zolte a nie bylo zarodka i juz nerwy niepotrzebneHej. U mnie aplikacja pokazuje 4t 3d. Po jakim czasie iść do gina? Wczoraj się wystraszylam bo miałam silne uklucie jajnika i brązowe plamienia ale dziś od rana już nic nie plamie. Wzięłam duphaston, Powtórzyłam test i wyszedł ciemniejszy niż poprzedni. Pozdrawiam
reklama
Podziel się: