reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Hej.. Jestem tutaj nowa. Wczoraj zrobiłam test i wyszły dwie krechy :) to moja druga ciąża.. Jestem mamą 5letniego chłopca. Troszkę się boję jak to będzie a jednocześnie nie mogę doczekać wizyty u gin która będzie dopiero 24.09, nie wiem jak zniose to czekanie[emoji2955] jeszcze nikt nic nie wie, mój tz też nie [emoji2962] chce mu zrobić niespodziankę jak już będę miała pewność [emoji16] zastanawiam się tylko czy może nie udać się szybciej na wizytę czy nie ma na razie sensu? Wg kalkulatora jest to 4 tydz i 3 dni. Co myślicie? Pozdrawiam i gratuluję wszystkim oczekującym majowym mamusiom! [emoji3531]

Hej :) ja też się tak dowiedziałam mniej więcej i planowałam iść w 7-8 tyg ale chyba już nie wytrzymam i pójdę wcześniej ( teraz 6t2d).
ja jestem mama 6 latka :)

Robiłaś bete?

reklama
Hej :) ja też się tak dowiedziałam mniej więcej i planowałam iść w 7-8 tyg ale chyba już nie wytrzymam i pójdę wcześniej ( teraz 6t2d).
ja jestem mama 6 latka :)

Robiłaś bete?
Nie robiłam bety :) wykonałam test wczoraj o godz. 20 [emoji23] miesiączka spóźniala mi się 5 dni więc pomyślałam, że sprawdzę :) nie nastawialam się na ciążę ale cieszę się :) gratulacje dla Ciebie :)

Witam i ja,
dziękuje za zaproszenie do grupy (nie umiałam Was znaleźć o któraś mnie tu zaprosiła - zdarzyłam założyć nowy wątek :oo2:)
Mam 33 lata i 2 dzieci, wiec to moja 3 ciąża.
Dwie II pojawiły się dopiero 2 dni pp spodziewanej @ (ost @ 27.07)
W środę tj. 4.09 poszłam na NFZ do gina sprawdzić czy wszystko okey i widać było tylko pęcherzyk.
Na dzień dzisiejszy mam 6+1, w poniedziałek 9.09 mam wizytę prywatna tam gdzie prowadziłam swoją 2 ciąże. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze!
Na chwile obecna męczą mnie mdłości i senność.
Gratuluje wszystkim przyszłym Mamuśkom - rośnijcie w siłę!
Mamusi ciąży bliźniaczej gratuluje podwójnie! Zawsze chciałam pierwsze bliźniaki - mam parke ale z roznica wieku 5 lat :p
o widzisz u mnie to samo, 27.07 mialam ostatnia miesiaczke i tez bylam 4.09 i byl tylko pecherzyk. Lekarka mowi, ze moze sie jeszcze pojawic zarodek, ale ja sie troche zmartwilam. Iku dniowe masz cykle? ja mam dzis 6+1

o widzisz u mnie to samo, 27.07 mialam ostatnia miesiaczke i tez bylam 4.09 i byl tylko pecherzyk. Lekarka mowi, ze moze sie jeszcze pojawic zarodek, ale ja sie troche zmartwilam. Iku dniowe masz cykle? ja mam dzis 6+1
Ja mam zazwyczaj 30 dni - tam mi się uregulowało po braniu tabletek anty.

ale t9 dziwne, bo ja sobie ustawilam w kalendarzyku ostatni termin miesiaczki i cykle 28 dni i wychodzilo w srode 5+5, a Ty hakbys wpisala 30 dni to powinnas miec inny
Wg obliczeń kalendarzyka (ostatnia @ i długość cyklu) dziś wyglada to tak: 45D8C8EF-7574-4F88-AB22-43148B8C082E.jpeg

Wcześniejszy wiek został wyliczony przez lekarza - także najpewniej będzie w poniedziałek. Mam nadzieje ze wszystko będzie okey!

reklama
Do góry