reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

A ja z pytaniem.
Dajecie póki co na wstrzymanie z "fafa-rafa" ze swoimi panami?? Czy normalnie jak zwykle?
Pamiętam jak w pierwszej ciąży 5 lat temu lekarz na początku kazal się wstrzymać/ja plamilam-luteina/a teraz to tak dumie i dumie.... ;)

Mój męzuś i ja zdecydowaliśmy że zaczekamy na wizytę
@edit.. Chociaż szczerze to mi się nie chce. :d

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wczoraj ordynator nie dawał żadnych szans, ledwo się doszukiwali tego maleńkiego pęcherzyka, już się nastawiłam na najgorsze, a dzisiejsza beta i usg zmieniły wszystko, pęcherzyk był widoczny od razu, moja mała silna fasoleczka sobie poradziła [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
nawet nie weisz jak sie ciesze Kochana, super!

W samą porę dzięki Bogu [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wczoraj ordynator nie dawał żadnych szans, ledwo się doszukiwali tego maleńkiego pęcherzyka, już się nastawiłam na najgorsze, a dzisiejsza beta i usg zmieniły wszystko, pęcherzyk był widoczny od razu, moja mała silna fasoleczka sobie poradziła [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Byłam dziś u lekarza bo zaniepokoiła mnie zielonkawa wydzielina. Okazało się że nic groźnego i powinno obejść się bez leków ale ja szoku doznałam tam na tej kozetce bo okazało się że mamy 2 kropeczki [emoji85][emoji33][emoji854][emoji16]
Cieszę się ale i strasznie boję..
Lekarz stwierdził że jest to najbardziej korzystny rodzaj ciąży bliźniaczej. Uwierzcie mi że nie pamiętam co on do mnie mówił..
Dwukosmowkowa, stwierdził że dzieciaczki będą miały oddzielne łożyska. I więcej nie pamiętam.. Następna wizyta 21 września..
IMG_5567.JPG

Nie zasnę chyba dziś z wrażenia..

Byłam dziś u lekarza bo zaniepokoiła mnie zielonkawa wydzielina. Okazało się że nic groźnego i powinno obejść się bez leków ale ja szoku doznałam tam na tej kozetce bo okazało się że mamy 2 kropeczki [emoji85][emoji33][emoji854][emoji16]
Lekarz stwierdził że jest to najbardziej korzystny rodzaj ciąży bliźniaczej. Uwierzcie mi że nie pamiętam co on do mnie mówił..
Dwukosmowkowa, stwierdził że dzieciaczki będą miały oddzielne łożyska. I więcej nie pamiętam.. Następna wizyta 21 września.. Zobacz załącznik 1019385

ale super, a ktory tydzien?

A ja dzisiaj nie byłam w pracy-mdlosci i ból głowy wygrały.. chyba przyspieszę wizytę :)

reklama
Gratulacje x2 [emoji7][emoji8]
Dwukosmowkowa, stwierdził że dzieciaczki będą miały oddzielne łożyska. I więcej nie pamiętam.. Następna wizyta 21 września.. Zobacz załącznik 1019385

Do góry