reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2020

Super wiadomość [emoji846]
Ileż to człowiek się nastresuje... Mam nadzieję że już wszystko u Ciebie będzie bezproblemowo

U mnie niewielkie plamienie brązowe znowu dziś.... Nigdy tak nie miałam... 3 dni do testu... Echhh jak bym chciała z Wami zostać [emoji846]
Z 800 na 1100, ale dzisiaj się podwoiła 2300 [emoji18]

Na usg 0,6cm pęcherzyk, ciałko żółte i widać echo zarodka, więc będzie dobrze, dzisiaj mnie wypuszczają [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Z usg 5t2d, z miesiączki 6t2d, ale wykluczyli pozamaciczną i powinno być już wszystko w porządku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Ja mam 5tyd3d i do wczoraj zero objawów, jednakże dziś duza zmiana, ledwo chodzę, wstałam o 9 i po śniadaniu padłam do łóżka, mogłabym spać i spać... na szczęście jeszcze nie mam mdłości i bólów pleców, zobaczym jak dalej się rozwinie....

W pon idę do lekarza, pierwsza wizyta, zastanawiam się, czy nie za wcześniej ale zobaczymy :)
U mnie 5tydz.+2dni i też pierwsza wizyta w poniedziałek :)
Bez dolegliwości-jedyne co czuć to tkliwe piersi :)

Cześć
Prawdopodobnie dołączę do Waszego grona :) Termin @ na dzisiaj, wczoraj robiłam test i ledwo widoczna kreska, dzisiaj powtorzylam i wydaje mi się, że jest dużo ciemniejsza. Pozdrawiam

Załączniki

• 70223814_1363196150500392_1557852747850579968_n.jpg
    70223814_1363196150500392_1557852747850579968_n.jpg
    101,5 KB · Wyświetleń: 124

Na usg 0,6cm pęcherzyk, ciałko żółte i widać echo zarodka, więc będzie dobrze, dzisiaj mnie wypuszczają [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Z usg 5t2d, z miesiączki 6t2d, ale wykluczyli pozamaciczną i powinno być już wszystko w porządku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

SUUUPEEERRRRR :):):)

Super! Bardzo się cieszę. Właśnie ostatnio myślałam jak tam sprawy się mają u Ciebie. [emoji5]
Tak to właśnie w ciąży jest człowiek powinien być spokojny ze względu na siebie i malucha, a cały czas czymś się stresuje. Oby najgorsze stresy już za Toba kochana.

Dziewczyny jakie macie objawy w pierwszych tygodniach ciąży? Bo ja mam straszny ból piersi, podbrzusza i pleców na dodatek jestem strasznie senna mam duży apetyt i często mi jest słabo. A jak to tam wygląda u was?
Czasami bóle podbrzusza miewam, a tak to ogólne zmęczenie i senność mnie dopada. Apetyt mi się nie zmienił. Do tego mocno mnie boli przy ściąganiu mleka dla córki (jestem mamą KPI).

W poprzedniej ciąży najgorsze objawy zaczęły mi się koło 7-8 tygodnia. Mam nadzieję, że teraz obędzie się bez kilkudniowych bóli głowy i porannych mdłości. [emoji28]

reklama
Czasami bóle podbrzusza miewam, a tak to ogólne zmęczenie i senność mnie dopada. Apetyt mi się nie zmienił. Do tego mocno mnie boli przy ściąganiu mleka dla córki (jestem mamą KPI).

W poprzedniej ciąży najgorsze objawy zaczęły mi się koło 7-8 tygodnia. Mam nadzieję, że teraz obędzie się bez kilkudniowych bóli głowy i porannych mdłości. [emoji28]

Przepraszam. Jeśli mogę zapytać. Jaka różnica wieku będzie między rodzeństwem ? :-)

Do góry