reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Super wiadomość [emoji846]
Ileż to człowiek się nastresuje... Mam nadzieję że już wszystko u Ciebie będzie bezproblemowo

U mnie niewielkie plamienie brązowe znowu dziś.... Nigdy tak nie miałam... 3 dni do testu... Echhh jak bym chciała z Wami zostać [emoji846]
Z 800 na 1100, ale dzisiaj się podwoiła 2300 [emoji18]

Na usg 0,6cm pęcherzyk, ciałko żółte i widać echo zarodka, więc będzie dobrze, dzisiaj mnie wypuszczają [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Z usg 5t2d, z miesiączki 6t2d, ale wykluczyli pozamaciczną i powinno być już wszystko w porządku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

reklama
Ja mam 5tyd3d i do wczoraj zero objawów, jednakże dziś duza zmiana, ledwo chodzę, wstałam o 9 i po śniadaniu padłam do łóżka, mogłabym spać i spać... na szczęście jeszcze nie mam mdłości i bólów pleców, zobaczym jak dalej się rozwinie....

W pon idę do lekarza, pierwsza wizyta, zastanawiam się, czy nie za wcześniej ale zobaczymy :)
U mnie 5tydz.+2dni i też pierwsza wizyta w poniedziałek :)
Bez dolegliwości-jedyne co czuć to tkliwe piersi :)

Cześć
Prawdopodobnie dołączę do Waszego grona :) Termin @ na dzisiaj, wczoraj robiłam test i ledwo widoczna kreska, dzisiaj powtorzylam i wydaje mi się, że jest dużo ciemniejsza. Pozdrawiam

Załączniki

• 70223814_1363196150500392_1557852747850579968_n.jpg
    70223814_1363196150500392_1557852747850579968_n.jpg
    101,5 KB · Wyświetleń: 127

Na usg 0,6cm pęcherzyk, ciałko żółte i widać echo zarodka, więc będzie dobrze, dzisiaj mnie wypuszczają [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Z usg 5t2d, z miesiączki 6t2d, ale wykluczyli pozamaciczną i powinno być już wszystko w porządku [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

SUUUPEEERRRRR :):):)

Super! Bardzo się cieszę. Właśnie ostatnio myślałam jak tam sprawy się mają u Ciebie. [emoji5]
Tak to właśnie w ciąży jest człowiek powinien być spokojny ze względu na siebie i malucha, a cały czas czymś się stresuje. Oby najgorsze stresy już za Toba kochana.

Dziewczyny jakie macie objawy w pierwszych tygodniach ciąży? Bo ja mam straszny ból piersi, podbrzusza i pleców na dodatek jestem strasznie senna mam duży apetyt i często mi jest słabo. A jak to tam wygląda u was?
Czasami bóle podbrzusza miewam, a tak to ogólne zmęczenie i senność mnie dopada. Apetyt mi się nie zmienił. Do tego mocno mnie boli przy ściąganiu mleka dla córki (jestem mamą KPI).

W poprzedniej ciąży najgorsze objawy zaczęły mi się koło 7-8 tygodnia. Mam nadzieję, że teraz obędzie się bez kilkudniowych bóli głowy i porannych mdłości. [emoji28]

reklama
Czasami bóle podbrzusza miewam, a tak to ogólne zmęczenie i senność mnie dopada. Apetyt mi się nie zmienił. Do tego mocno mnie boli przy ściąganiu mleka dla córki (jestem mamą KPI).

W poprzedniej ciąży najgorsze objawy zaczęły mi się koło 7-8 tygodnia. Mam nadzieję, że teraz obędzie się bez kilkudniowych bóli głowy i porannych mdłości. [emoji28]

Przepraszam. Jeśli mogę zapytać. Jaka różnica wieku będzie między rodzeństwem ? :-)

Do góry