Ironka
Fanka BB :)
Ja betę robiłam tylko w ostatniej ciąży. Musiałam długo czekać na wizytę u swojego ginekologa i chciałam być pewna że wszystko ok.Dziewczyny, a najpierw zrobić dwa razy betę czy najpierw do lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja betę robiłam tylko w ostatniej ciąży. Musiałam długo czekać na wizytę u swojego ginekologa i chciałam być pewna że wszystko ok.Dziewczyny, a najpierw zrobić dwa razy betę czy najpierw do lekarza?
ja najpierw zrobilam bete. Jak pojdziesz do lekarza po tescie to w sumie duzo nie zobaczyDziewczyny, a najpierw zrobić dwa razy betę czy najpierw do lekarza?
Hej. Ja też mam niedoczynność i endokrynolog kazała brać podwójną dawkę jak tylko dowiem się, że jestem w ciąży. Teraz z 25 zmieniła na 50 .Witajcie dziewczyny Wczoraj i ja testowałam. Okres powinnam dostać wczoraj bądź dzisiaj lecz już wiem, że go nie dostanę Termin wylicza mi na 9.05. Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.
Dodam tylko, że choruje na niedoczynność tarczycy i wiem, że należy zgłosić ciążę u lekarza endokrynologa ponieważ wizyty będą teraz co miesiąc, lecz lekarz nie odbiera cały dzień. Wiecie może ile czasu mam na ewentualnie podwyższenie dawki lekow? ( Wiem, że pytanie może zadziwić, ale tyle osób teraz choruje na niedoczynność, że może któraś z mam wiedziałaby coś na ten temat)
Wizytę u gina umówioną mam na 18.09 będzie to 7 tydzień. Liczę na to, że zarodek będzie już widoczny. Nie chciałabym ponownie przechodzić stresu jak z pierwszą ciążą gdzie okazało się, że zarodka nie widać nawet w 9 tygodniu i miałam puste jajo płodowe. Mam nadzieję że ten 7 tydzień będzie na tyle adekwatny aby rozwiać ewentualne wątpliwości.
Gratuluję i spokojnej ciąży [emoji3590][emoji3590]Witajcie dziewczyny Wczoraj i ja testowałam. Okres powinnam dostać wczoraj bądź dzisiaj lecz już wiem, że go nie dostanę Termin wylicza mi na 9.05. Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.
Dodam tylko, że choruje na niedoczynność tarczycy i wiem, że należy zgłosić ciążę u lekarza endokrynologa ponieważ wizyty będą teraz co miesiąc, lecz lekarz nie odbiera cały dzień. Wiecie może ile czasu mam na ewentualnie podwyższenie dawki lekow? ( Wiem, że pytanie może zadziwić, ale tyle osób teraz choruje na niedoczynność, że może któraś z mam wiedziałaby coś na ten temat)
Wizytę u gina umówioną mam na 18.09 będzie to 7 tydzień. Liczę na to, że zarodek będzie już widoczny. Nie chciałabym ponownie przechodzić stresu jak z pierwszą ciążą gdzie okazało się, że zarodka nie widać nawet w 9 tygodniu i miałam puste jajo płodowe. Mam nadzieję że ten 7 tydzień będzie na tyle adekwatny aby rozwiać ewentualne wątpliwości.
Super, gratulacje! [emoji5][emoji5]Witajcie dziewczyny Wczoraj i ja testowałam. Okres powinnam dostać wczoraj bądź dzisiaj lecz już wiem, że go nie dostanę Termin wylicza mi na 9.05. Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.
Tylko właśnie u mnie pierwsza w życiu opryszczka wyszła. A ponoć to bardzo niebezpieczne i dlatego tak panikuje.Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i witam w grupie.
Też miałam opryszczke na ustach i w pierwszej i w drugiej ciąży. W tej pewnie też będę miała..
Dziewczyny czy wy też macie takie wzdęcia tudzież wielkie brzuchy wieczorem.. No ja w tym momencie wyglądam jakbym była w 20 tygodniu... Porównuje do 1 ciąży.... Zaczyna mnie to martwić.. Rano brzuch nisko zaokrąglony ale wieczorem To już przesada... Napiszcie jak to u Was jest bo zwariuje..
GRATULACJE. Piękne kreski.Witajcie dziewczyny Wczoraj i ja testowałam. Okres powinnam dostać wczoraj bądź dzisiaj lecz już wiem, że go nie dostanę Termin wylicza mi na 9.05. Pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do waszego grona.