reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

dziś byłam na NFZ, a druga wizyta juz prywatnie do mojego lekarza do którego chodziłam z 1 ciąży - tylko tam długa kolejka i wizyta dopiero 3.10.Także długie czekanie przede mną....
Oj to długo musisz czekać ..
Ciekawe co moja ginekolog wymyśli :p

Ps. Myślicie że 5+2 zobaczę chociaż pęcherzyk i ciałko żółte?

reklama
Ale ze mnie panikara...[emoji23][emoji23] Tak, to był po prostu śluz jest go na tyle dużo że jak korzystałam z toalety to razem z moczem leciał.. Następnym razem się zastanowię i poczekam zanim napisze[emoji23]

Igraszka, też się zastanawiam czy będzie widać bo ja będę u gin w poniedziałek przyszły i będzie to 5+4 i już gdybam sobie... ;)

Tylko zastanawiam się nad tą receptą z DUPHASTONEM 10mg. Kazał "profilaktycznie " ze względu na mój wiek i ryzyko bla bla...tylko zastanawiam się czy jeśli jest na tym etapie ok, nie ma dolegliwości typu plamienie itp. czy taka profilaktyka to nie lekkie przegięcie? To przecież hormon !!! Jak to jest u Was dziewczyny?

Tylko zastanawiam się nad tą receptą z DUPHASTONEM 10mg. Kazał "profilaktycznie " ze względu na mój wiek i ryzyko bla bla...tylko zastanawiam się czy jeśli jest na tym etapie ok, nie ma dolegliwości typu plamienie itp. czy taka profilaktyka to nie lekkie przegięcie? To przecież hormon !!! Jak to jest u Was dziewczyny?

Wiesz nie wiem, myślę że pewnie się zna na swojej robocie..
Ja nigdy nic takiego nie brałam , więc nie wiem co bym zrobiła, pewnie łykała...

Ja też już najmlodsza nie jestem.. 35 mi styknie w tym roku..

reklama
Do góry