reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Dziewczyny ja nie należę do osób szczupłych ale w poprzedniej ciąży już miałam spory brzuszek a że dużo czasu nie minęło to już nie jestem w stanie się wciągnąć i na koniec dnia już go widać i widać że to nie jest zwykły tłuszcz [emoji23] też tak macie?
Hehe tylko się cieszyć i chwalić ;) ! Ja skończyłam po porodzie z wagą ponad 110 kg (mam 156 cm wzrostu) i brzuch był olbrzym. Dwa lata temu zrzucilam ponad 50.

reklama
Śmieszne to wszystko...
Lekarz, u którego byłam w sobotę zlecił betę i po telefonicznym przekazaniu wyników stwierdził, że beta przyrosła wystarczająco. Dzisiaj ma dyżur w szpitalu i na obchodzie patrząc dokładnie na te same wyniki stwierdził, że taki przyrost to prawie nic...
Miałam dzisiaj usg i płynu w zatoce douglasa jest tylko 8mmx28mm, a nie 5cmx3cm jak wczoraj stwierdził inny ginekolog...
Kropek ma 3,7mm...
Jestem dobrej myśli, ale do wyjaśnienia mnie nie wypuszczą...

Rano jak przeczytałam Twoja pierwsza wiadomość skarciłam się w myślach że tak ostro pisałam Ci żebyś się nie zamartwiala.
A teraz widzę , że konowały jednak będą wyjaśniali Twoja bardzo wczesna ciąże :D
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !!!
Ale nadal twierdzę żebyś się tak nie stresowała :D

Ja po becie. Dzisiaj 6+0

20190904_134331.jpg

reklama
Do góry