reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Dziewczyny ja nie należę do osób szczupłych ale w poprzedniej ciąży już miałam spory brzuszek a że dużo czasu nie minęło to już nie jestem w stanie się wciągnąć i na koniec dnia już go widać i widać że to nie jest zwykły tłuszcz [emoji23] też tak macie?
Hehe tylko się cieszyć i chwalić ;) ! Ja skończyłam po porodzie z wagą ponad 110 kg (mam 156 cm wzrostu) i brzuch był olbrzym. Dwa lata temu zrzucilam ponad 50.

reklama
Śmieszne to wszystko...
Lekarz, u którego byłam w sobotę zlecił betę i po telefonicznym przekazaniu wyników stwierdził, że beta przyrosła wystarczająco. Dzisiaj ma dyżur w szpitalu i na obchodzie patrząc dokładnie na te same wyniki stwierdził, że taki przyrost to prawie nic...
Miałam dzisiaj usg i płynu w zatoce douglasa jest tylko 8mmx28mm, a nie 5cmx3cm jak wczoraj stwierdził inny ginekolog...
Kropek ma 3,7mm...
Jestem dobrej myśli, ale do wyjaśnienia mnie nie wypuszczą...

Rano jak przeczytałam Twoja pierwsza wiadomość skarciłam się w myślach że tak ostro pisałam Ci żebyś się nie zamartwiala.
A teraz widzę , że konowały jednak będą wyjaśniali Twoja bardzo wczesna ciąże :D
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !!!
Ale nadal twierdzę żebyś się tak nie stresowała :D

Ja po becie. Dzisiaj 6+0

20190904_134331.jpg

reklama
Do góry