reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny A ja się chyba będę z wami żegnać. Beta spadła. Niewiele ale spadła, progesteron 17, czyli też niski. Dobrze że to będzie wczesna strata.

I ja się przywitam. Co prawda w g OM 29.04 ale pewnie wyjdzie maj.Mam na imię Marta lat 36 . Jedno dziecko lat 10 ! :) Strasznie się denerwuje w porównaniu do ciąży przed 10 laty. Byłam wczoraj u ginekologa pęcherzyk prawidłowy. Wg tej Pani doktor wizyta za 4 tygodnie. Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto i mutacje genu odpowiedzialnego za krzepnięcie krwi. W związku z tym muszę przyjmować Acard. Napiszę wiecej później bo jeszcze w pracy jestem :)

bylam... mam pecherzyk ciazowy 8mm na 3mm. Zarodka jeszcze nie ma, powiedziala zeby powtorzyc bete. Ze jest cialko zolte i ze wszystko prawidlowo. Dla mnie to juz powinno byc wiec licze sie z pustym jajem.plodowym

Jak się czujecie ?
Ja ogólnie dostałam zalecenie ćwiczeń na moim rowerku i diety. Bo mam nadwagę. Powiem wam ,że się ucieszyłam. od kad wiem, że jestem w ciąży bardziej się pilnuje .
Głowa mnie boli , kości... Chyba zmieni się pogoda.
A to moje 3 mm. szczęście :)
IMG_20190904_165738.jpeg

reklama
Do góry