reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Wylądowałam na obserwacji, bo ginekologowi nie dało spokoju, że płynu w zatoce douglasa jest już bardzo dużo, beta tak mało wzrosła i pęcherzyka u niego nie widać...
Jutro będę miała robione wszystkie badania w razie zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej...

reklama
Wylądowałam na obserwacji, bo ginekologowi nie dało spokoju, że płynu w zatoce douglasa jest już bardzo dużo, beta tak mało wzrosła i pęcherzyka u niego nie widać...
Jutro będę miała robione wszystkie badania w razie zabiegu usunięcia ciąży pozamacicznej...
trzymaj sie Kochana i dawaj koniecznie znac, jestesmy z Toba

Bardzo mi przykro... :( Daj znać jak się czujesz :(

daj znac co z Tobą. Trzymaj się

Byłam na drugiej becie i od razu progesteronie. Teraz czekam na wyniki. Jutro do lekarza po luteinę, mimo że jeszcze nic nie będzie widać.

Śmieszne to wszystko...
Lekarz, u którego byłam w sobotę zlecił betę i po telefonicznym przekazaniu wyników stwierdził, że beta przyrosła wystarczająco. Dzisiaj ma dyżur w szpitalu i na obchodzie patrząc dokładnie na te same wyniki stwierdził, że taki przyrost to prawie nic...
Miałam dzisiaj usg i płynu w zatoce douglasa jest tylko 8mmx28mm, a nie 5cmx3cm jak wczoraj stwierdził inny ginekolog...
Kropek ma 3,7mm...
Jestem dobrej myśli, ale do wyjaśnienia mnie nie wypuszczą...

reklama
Śmieszne to wszystko...
Lekarz, u którego byłam w sobotę zlecił betę i po telefonicznym przekazaniu wyników stwierdził, że beta przyrosła wystarczająco. Dzisiaj ma dyżur w szpitalu i na obchodzie patrząc dokładnie na te same wyniki stwierdził, że taki przyrost to prawie nic...
Miałam dzisiaj usg i płynu w zatoce douglasa jest tylko 8mmx28mm, a nie 5cmx3cm jak wczoraj stwierdził inny ginekolog...
Kropek ma 3,7mm...
Jestem dobrej myśli, ale do wyjaśnienia mnie nie wypuszczą...
Musisz być dobrej myśli kochana, będę o was myśleć cały czas. Wiem co czujesz ale postaraj się chociażby zasnąć jak masz się stresować

Do góry