reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

U mnie dziś kolejny test... Mam bzika na tym punkcie [emoji849]
Taki sam jak wczoraj po południu.. Wyraźniejszy niż pierwszy ale wciąż słaby [emoji853] trochę mi się to nie podoba. Oby to się jednak rozkręciło.. Nadzieję dają mi ból piersi (normalnie nawet przed okresem nie mam), krzyża i podbrzusza z jajnikami. W poprzednim cyklu też robiłam testy i tam nic nie wychodziło kompletnie.. Tylko biel bieluska..
Trzymajcie kciuki [emoji120]

Twoja dzidzia jest po prostu nieśmiała [emoji8] siedzi sobie cichutko ale jeszcze się rozkręci na pewno!
A nie chcesz na razie iść na betę?
Ja dziś byłam właśnie drugi raz, ciekawa jestem jaki przyrost [emoji848]

reklama
Twoja dzidzia jest po prostu nieśmiała [emoji8] siedzi sobie cichutko ale jeszcze się rozkręci na pewno!
A nie chcesz na razie iść na betę?
Ja dziś byłam właśnie drugi raz, ciekawa jestem jaki przyrost [emoji848]

Może i nieśmiała [emoji4]
Na betę nie chce jeszcze. Na pewno będzie niska. Może w przyszłym tygodniu się skuszę. Mój Mąż twierdzi że to bez sensu. Jak testy wychodzą i to kilka pod rząd chociaż słabe to powinnam wyluzować i się cieszyć. A ja tak boję się rozczarowania..

Przez pierwsze 10 dni cyklu brałam antybiotyk.. Nie sądziliśmy że się uda.. Nawet nie próbowaliśmy -samo wyszło.
I to mnie właśnie martwi [emoji53]

Może i nieśmiała [emoji4]
Na betę nie chce jeszcze. Na pewno będzie niska. Może w przyszłym tygodniu się skuszę. Mój Mąż twierdzi że to bez sensu. Jak testy wychodzą i to kilka pod rząd chociaż słabe to powinnam wyluzować i się cieszyć. A ja tak boję się rozczarowania..

Przez pierwsze 10 dni cyklu brałam antybiotyk.. Nie sądziliśmy że się uda.. Nawet nie próbowaliśmy -samo wyszło.
I to mnie właśnie martwi [emoji53]

Tzn próbowaliśmy sobie ale nie planowalismy [emoji23][emoji23][emoji23] nie nakrecalismy się..

hej dziewczyny! my dzis na basenie bylismy odkrytym, sloneczko swiecilo, zjezdzalnie, wiry wodne, super, dzoeciaki sie wylataly. Mam nadzoeje, ze nie zaszkodzilam kropkowi, alw w sumie czemu, choc raz mnie jedna laska co plywala kopnela w okolice brzucha, ale noe jakos mega mocno.

Tak jest najlepiej, odpuścić trochę i wszystko się układa [emoji8] trzymam za was kciuki!!!
Ja właśnie dostałam wyniki bety i jestem w szoku, jakiś ogromny przyrost [emoji848] badanie sprzed 3 dni 762 [emoji87] co myślicie?
IMG_3172.JPG

Tak jest najlepiej, odpuścić trochę i wszystko się układa [emoji8] trzymam za was kciuki!!!
Ja właśnie dostałam wyniki bety i jestem w szoku, jakiś ogromny przyrost [emoji848] badanie sprzed 3 dni 762 [emoji87] co myślicie? Zobacz załącznik 1013588

Wow! Kurcze nie wiem co napisać :oo2: SZOK.
Czy poprzednia beta była w tym samym labo?

No właśnie w innym, byłam akurat na Mazurach i robiłam w szpitalu w Piszu [emoji848] a teraz w Warszawie, może to jakiś błąd w lab bo podejrzane aż ze taki wzrost [emoji87] jest przyrost wiec się nie martwię ale jestem w szoku trochę ze aż tak [emoji848]

No właśnie w innym, byłam akurat na Mazurach i robiłam w szpitalu w Piszu [emoji848] a teraz w Warszawie, może to jakiś błąd w lab bo podejrzane aż ze taki wzrost [emoji87] jest przyrost wiec się nie martwię ale jestem w szoku trochę ze aż tak [emoji848]

Myślę że te laboratoria badają różnymi metodami, stąd taka ogromna różnica. Musisz zrobić po 48h jeszcze raz w tym labo w Wawie.

reklama
Dziewczyny, mam zagadke, kupilam dwa testy tylko 25, wczoraj lub dzis powinnam dostac @. Test ktory zrobilam z rana w srode wskazywal mocniejsza kreske, mial czulosc 10 i byl naprawde ze skondensowanego moczu. Dzis duzo pilam i zrobilam przed chwila i patrzcie.
20190824_185854.jpeg

Do góry