Crazy Girl
Fanka BB :)
Witajcie. Nam też się chyba udało [emoji4] pisze chyba bo jeszcze nie dociera to do mnie..
Testy zrobiłam 3. Na pierwszym mega słaba ledwie widoczna kreska.. Cień cienia.. Druga (test innej firmy) również słabiutka.. Normalnie tylko ja jamę widziałam a dziś już znacznie mocniejsza jednak jeszcze nie taka jak kontrolna..
Ale ja wiem i czuje ze coś jest na rzeczy..
To moja 3 ciąża
Pierwsza bezobjawowa
Druga -pobolewanie podbrzusza i ból w krzyżu
Trzecia,obecna - pobolewa podbrzusze i te same bóle krzyża.. Do tego ból piersi i meeeega zmęczenie.. I ciągle mi zimno.. Oczywiście tempka podwyższona.. Wg terminów to dopiero 3 tygodnie i 2 dni.. Termin 6 maja..
Niech już tak zostanie.
Ja niestety też paliłam papierosy ale oczywiście koniec definitywnie!
Bardzo chciałabym żeby wszystko było w porządku i żeby to była prawda..bo nie wierzę..
Testy zrobiłam 3. Na pierwszym mega słaba ledwie widoczna kreska.. Cień cienia.. Druga (test innej firmy) również słabiutka.. Normalnie tylko ja jamę widziałam a dziś już znacznie mocniejsza jednak jeszcze nie taka jak kontrolna..
Ale ja wiem i czuje ze coś jest na rzeczy..
To moja 3 ciąża
Pierwsza bezobjawowa
Druga -pobolewanie podbrzusza i ból w krzyżu
Trzecia,obecna - pobolewa podbrzusze i te same bóle krzyża.. Do tego ból piersi i meeeega zmęczenie.. I ciągle mi zimno.. Oczywiście tempka podwyższona.. Wg terminów to dopiero 3 tygodnie i 2 dni.. Termin 6 maja..
Niech już tak zostanie.
Ja niestety też paliłam papierosy ale oczywiście koniec definitywnie!
Bardzo chciałabym żeby wszystko było w porządku i żeby to była prawda..bo nie wierzę..