reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

helo to i ja wpadne. Mam dzis 25dc, cykle srednio co 28 dni. Zawsze mam brazowy sluz przed @, w tamtym mcu to nawet 7 dni orzed @ sie pojawil. teraz narazie nic. Ciazowych objawow narazie nie mam, oprocz lekko bolacych piersi o dzis mnie brzuch bolal ale jak na @. Jutro rano zatestuje, jak bedzie biel to czekamy na @. Mamy juz dwojke urwisow, wiec spiny strasznej nie ma ;-)

W jakim wieku masz dzieci i który to cykl starań o trzecie? :)
U mnie tez dwójka :) jedno prawie 5l a drugi chłopiec ma 10miesiecy. Jeszcze jest na piersi przez co nawet nie wiem czy moje cykle są z owu czy bez :/ ale tez bez spiny u nas :) chociaż na maj - czerwiec byłoby super bo oba chłopaki są z końca października i początku listopada wiec jesienne ;)

reklama
helo to i ja wpadne. Mam dzis 25dc, cykle srednio co 28 dni. Zawsze mam brazowy sluz przed @, w tamtym mcu to nawet 7 dni orzed @ sie pojawil. teraz narazie nic. Ciazowych objawow narazie nie mam, oprocz lekko bolacych piersi o dzis mnie brzuch bolal ale jak na @. Jutro rano zatestuje, jak bedzie biel to czekamy na @. Mamy juz dwojke urwisow, wiec spiny strasznej nie ma ;-)

Życzę Ci jutro dwóch tłustych kresek. Ja raczej zatestuje w poniedziałek. Może to jeszcze bedzie za wcześnie, ale niech tam.

Mnie o dziwo właśnie nie bolą piersi, a zwykle przed @ już mnie bardzo bolały. Tylko boli w podbrzuszu i często mi się odbija. Poza tym przed @ zawsze miałam sucho, a teraz od czasu do czasu czuje mokro.

Lenalila kiedy miałaś ostatnią @?
Jaki termin porodu pokazują kalkulatory?

Ostatnia 26.07 i pokazują około 1-3 maja :) więcej dowiem się dopiero na początku września[emoji848] akurat wypadło tak ze cały miesiąc jesteśmy poza Warszawa w pracy, a mój gin na urlopie do końca sierpnia wiec muszę się uzbroić w cierpliwość [emoji87]
Chyba ze może któraś z was zna jakiegoś dobrego ginekologa w okolicach Mikołajek?

mam 5latka i 3latke i .....
Zrobilam dziewczyny z porannego moczu, termin @ na pt lub sb, ale owu musiala byc z dzien lub 2 wczesniej niz pokazywaly apki
20190821_095055.jpeg

nie bede chyba robic bety, poczekam na lekarza. Narazie nikomu nie mowilam. Termin @ na piatek lub sob, ale podejrzewam, ze na ot bo juz dzis wyszla ladna druga kreska. W sob lub w ndz zrobie test z mezem i niech sie cieszy razem ze mna, bo dwie poprzednie to mu mowilam, a teraz chciala bym tak wiecie [emoji6]

reklama
Cały czas jestem w szoku i aż nie wierze ze się udało [emoji87] bardzo się cieszę ale dopiero zaczyna do mnie docierać jak mało wiem [emoji87][emoji87][emoji87]
Martwię się czy przyrost będzie w porządku i czy nie zaszkodziłam groszkowi przez czas kiedy jeszcze nie wiedziałam. Jesteśmy na urlopie wiec winko i papierosy niestety były grane [emoji26] minutę po zrobieniu testu fajki poszły do kosza ale nadal się boje ze coś mogłam zaszkodzić. Wiadomo ze najlepiej byłoby rzucić już dawno ale po paru miesiącach z jedna kreska trochę odpuściliśmy i bach [emoji87]

Do góry