reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

Cały czas jestem w szoku i aż nie wierze ze się udało [emoji87] bardzo się cieszę ale dopiero zaczyna do mnie docierać jak mało wiem [emoji87][emoji87][emoji87]
Martwię się czy przyrost będzie w porządku i czy nie zaszkodziłam groszkowi przez czas kiedy jeszcze nie wiedziałam. Jesteśmy na urlopie wiec winko i papierosy niestety były grane [emoji26] minutę po zrobieniu testu fajki poszły do kosza ale nadal się boje ze coś mogłam zaszkodzić. Wiadomo ze najlepiej byłoby rzucić już dawno ale po paru miesiącach z jedna kreska trochę odpuściliśmy i bach [emoji87]

Myślę, że nie masz się czym przejmować. Teraz tylko kwas foliowy i czekaj na wizytę u lekarza.

reklama
Przestan, dziecko jeszcze przez 14 dni jest chronione. Niczym sie nie przejmuj, ja jestem od 3 tyg na urlopie i alko i papierosy, wiec luz

Dzięki, od razu jestem spokojniejsza [emoji56]
Co do objawów to ja nie czuje nic specjalnego [emoji848] odrzucają mnie niektóre zapachy, co jakiś czas delikatne mdłości i czuje ze coś się dzieje w brzuchu ale poza tym klasycznie [emoji16]

Ja oprocz bolacych piersi i napadow zlosci to w sumie nie mam nic szczegolnego. Tez mam wrazenie, jakby cos sie w brzuchu dzialo. Teoretycznie termin @ na jutro.

Haha o tak napady złości zdecydowanie tez mam [emoji23] myślałam ze to bardziej z powodu odstawienia papierosów niż ciąży ale chyba jednak to groszek szaleje [emoji23] potrafię z euforii wpaść w szał bo nie ma mojej ulubionej herbaty w sklepie
Ale muszę przyznać ze nie jest łatwo, nie zapaliłam już po teście ale kurczę ciagle mnie ciągnie [emoji848] a jednoczenie jak ktoś pali obok mnie to odrzuca mnie zapach

A moj A wczoraj przyjechal do mnie na dzialke i troche wieczorem poszalelisny, tak delikatnie i mialam dzis na maitkach taka rozowa plamke, niby czytalam, ze to moze byc po stosunku ale obserwuje.

Mamusie Majówki :D trzymam za was kciuki a wy trzymajcie się w dwupakach!!
Kwietniówka 2020 :))
P.s. Nick jest z poprzedniej ciąży :)

O proszę powodzenia tez [emoji8]
Jak u was było z widocznością brzucha w poprzednich ciążach dziewczyny?
Ja jestem dość drobna (169 cm wzrostu, Xs) i już teraz sama nie wiem czy to jakieś urojenia ale mam wrażenie ze mam jakiś większy ten brzuch [emoji848] zawsze był całkiem płaski a teraz tak jakbym była objedzona po wigilii wystaje [emoji23]

reklama
Witajcie.
Gratulacje dla Wszystkich.
Od poniedziałku wychodzą mi pozytywne testy. W poniedziałek ledwo widoczna kreska, dzisiaj już prawie taka sama jak kontrolna. Termin @ na jutro.
Cieszę się a zarazem jestem przerażona
W styczniu 2017 - ciąża jajowodowa
W marcu 2018 - poronienie w 11 tyg.

I niestety tez palilam bardzo dużo.
Od jutra zamierzam całkowicie przestać.

Do góry