Ironka
Fanka BB :)
U mnie póki co jedna kreska, ale dziś dopiero zaczynam 27dc. Spróbuję za kilka dni jak @ nie przyjdzie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie póki co jedna kreska, ale dziś dopiero zaczynam 27dc. Spróbuję za kilka dni jak @ nie przyjdzie.
Super! Gratulacje. Dzwoniłaś do lekarza?
sluchaj to, ze mialas puste jajo nie oznacza, ze teraz tez tak bedzie. Ja mam dwojke dzieci a bylam w 3 ciazach, bo jedna obumarla. Tak sie zdarza, nie zawsze jest tak, jak bysmy tego chcieli niestety. 3mam kciuki, zeby bylo wszystko ok!
a ja jutro ide z rana na bete, wynik pojutrze. Mam caly czas bardzo lekkie brudzenie takie kawa z mlekiem i czuje krzyz i brzuch, taka dziwna ta moja ciaza...
Wow jeden dzień spędziłam w pracy a już takie zmiany!
Trzymam kciuki za wszystkie z was, oby było nas jak najwiecej [emoji173]️ ja póki co jestem jak tykająca bomba, napady złości co 5 minut [emoji23]