reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Dziękuje później życzę powodzenia [emoji9]
sluchaj to, ze mialas puste jajo nie oznacza, ze teraz tez tak bedzie. Ja mam dwojke dzieci a bylam w 3 ciazach, bo jedna obumarla. Tak sie zdarza, nie zawsze jest tak, jak bysmy tego chcieli niestety. 3mam kciuki, zeby bylo wszystko ok!

a ja jutro ide z rana na bete, wynik pojutrze. Mam caly czas bardzo lekkie brudzenie takie kawa z mlekiem i czuje krzyz i brzuch, taka dziwna ta moja ciaza...

Huśtawki nastrojów jak to dobrze znane [emoji28] dokładnie oby nas było jak najwięcej [emoji7] mam jest taki piękny [emoji16]
Wow jeden dzień spędziłam w pracy a już takie zmiany!
Trzymam kciuki za wszystkie z was, oby było nas jak najwiecej [emoji173]️ ja póki co jestem jak tykająca bomba, napady złości co 5 minut [emoji23]

Ironka
Trzymam kciuki

Lenalila
Ja wręcz przeciwnie. Oaza spokoju co u mnie jest odmiennością [emoji23]

Madziolina_p
Też chyba dziś zrobię betę [emoji106]

Maakkaa1
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz [emoji4]

Onaa.86
Może mocz bardziej rozcieńczony. Oby @ nie przyszła [emoji4]

Ja wczoraj do północy na SORze że starszą córką.. Złamała rękę także gipsowanie za nami i dłuuugie kolejki... Ludzie po 6 h tam czekali. Muszę przyznać że nie spodziewałam się życzliwości Pani rejestracji. Powiedziałam jej że jestem we wczesnej ciąży i nie zbyt dobrze się czuje.. Cały czas boli mnie podbrzusze i krzyż i poprosiłam żeby przyjęli nas wcześniej. Przekazała info lekarzowi i dzięki za to bo nie czekałyśmy aż tak długo... W domu byłam przed 1 rano..

a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...

reklama
Do góry