reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Dziękuje później życzę powodzenia [emoji9]
sluchaj to, ze mialas puste jajo nie oznacza, ze teraz tez tak bedzie. Ja mam dwojke dzieci a bylam w 3 ciazach, bo jedna obumarla. Tak sie zdarza, nie zawsze jest tak, jak bysmy tego chcieli niestety. 3mam kciuki, zeby bylo wszystko ok!

a ja jutro ide z rana na bete, wynik pojutrze. Mam caly czas bardzo lekkie brudzenie takie kawa z mlekiem i czuje krzyz i brzuch, taka dziwna ta moja ciaza...

Huśtawki nastrojów jak to dobrze znane [emoji28] dokładnie oby nas było jak najwięcej [emoji7] mam jest taki piękny [emoji16]
Wow jeden dzień spędziłam w pracy a już takie zmiany!
Trzymam kciuki za wszystkie z was, oby było nas jak najwiecej [emoji173]️ ja póki co jestem jak tykająca bomba, napady złości co 5 minut [emoji23]

Ironka
Trzymam kciuki

Lenalila
Ja wręcz przeciwnie. Oaza spokoju co u mnie jest odmiennością [emoji23]

Madziolina_p
Też chyba dziś zrobię betę [emoji106]

Maakkaa1
Gratuluję i trzymam kciuki żeby było tak jak chcesz [emoji4]

Onaa.86
Może mocz bardziej rozcieńczony. Oby @ nie przyszła [emoji4]

Ja wczoraj do północy na SORze że starszą córką.. Złamała rękę także gipsowanie za nami i dłuuugie kolejki... Ludzie po 6 h tam czekali. Muszę przyznać że nie spodziewałam się życzliwości Pani rejestracji. Powiedziałam jej że jestem we wczesnej ciąży i nie zbyt dobrze się czuje.. Cały czas boli mnie podbrzusze i krzyż i poprosiłam żeby przyjęli nas wcześniej. Przekazała info lekarzowi i dzięki za to bo nie czekałyśmy aż tak długo... W domu byłam przed 1 rano..

a ja jednak pojade zaraz zrobic bete, zeby miec wyniki dzis, troche drozej ale przez te plamienia musze wiedziec. Dzis 3 dni po terminie wiec juz wynik powinien byc wysoki, nie mialam tak w zadnej ciazy...

reklama
Do góry