reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Hej. Po sprawdzeniu owulacji w tym miesiacu, mam nadzieje ze cos bedzie. Juz staramy sie ponad rok i nic. Jestem 4 dni przed@. Ale jeszcze nie robilam testu. Bardzo boli mnie podbrzusze od dnia owulacji a o bolu plecow niewspomne. Jak myslicie testy juz cos pokaza ?

a ja zrobilam badania
Screenshot_20190827-173738_Drive.jpeg

Hej dziewczyny ja jestem teoretycznie kwietniowa ale końcówka więc chciałam się przywitać tutaj.. Moja historia jest trudna bo ostatniej @ nie miałam.. Pierwszym dniem nowego cyklu był dzień łyżeczkowania po braku serduszka w 9 tygodniu ciąży.
Teraz test pozytywny i czekanie na to co będzie wg kalendarza 5t4d ale nie wiem ile w tym prawdy.
A to mój bardzo blady test, kolejnych nie robiłam bo się boję, bety też nie zrobię tym razem

Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwi :( jest z 2 dni po terminie @ z wieczora
IMG_20190819_223012.jpeg

Hej dziewczyny ja jestem teoretycznie kwietniowa ale końcówka więc chciałam się przywitać tutaj.. Moja historia jest trudna bo ostatniej @ nie miałam.. Pierwszym dniem nowego cyklu był dzień łyżeczkowania po braku serduszka w 9 tygodniu ciąży.
Teraz test pozytywny i czekanie na to co będzie wg kalendarza 5t4d ale nie wiem ile w tym prawdy.
A to mój bardzo blady test, kolejnych nie robiłam bo się boję, bety też nie zrobię tym razem

Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwi :( jest z 2 dni po terminie @ z wieczora Zobacz załącznik 1015085
Powtorz z rana:-) ale mysle ze masz juz cos w sobie

Mój test przy waszych się chowa i to mnie martwi :( jest z 2 dni po terminie @ z wieczora Zobacz załącznik 1015085
gratki! pink jest jakis slabszy, mi dzis wyszla beta ponad 1000 a kreska mi wyszla nie taka jak testowa. Jeszcze raz ogromne gratulacje!!!

reklama
Hej. Po sprawdzeniu owulacji w tym miesiacu, mam nadzieje ze cos bedzie. Juz staramy sie ponad rok i nic. Jestem 4 dni przed@. Ale jeszcze nie robilam testu. Bardzo boli mnie podbrzusze od dnia owulacji a o bolu plecow niewspomne. Jak myslicie testy juz cos pokaza ?

Spróbować możesz. U mnie dziś 27 dc i już nie mogłam wytrzymać i cóż jedna kreska. Ale nie odpuszczam. Jak nie dostanę @ do piatku to znow zatestuję. U mnie ostatnie cykle od 26 do 29 dni.

Do góry