reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
a ja dziewczyny w robociez dekikatne plamienia tez rano mialam, ale to raczej jasna kawa z mlekiem. Troche plecy bola, troche brzuch. Jutro rano na bete lece ale wynik pojutrze.

Ja chyba jutro zrobię test,co ma być to i tak będzie ( jutro będę miała 28dc i 2 dni przed l spodziewana @to powinno już coś wyjsc)

Jeśli chodzi o objawy to poza meczacymi mnie od paru dni wzdeciami nic innego się nie pojawia nowego:-)

I co robiłaś test?

Ja dziś kupię test i rano zrobię. Już mnie tak kości, że muszę :p
Jutro będzie 27 dc i zatestuję.

Cześć. Śniło mi się dzisiaj, że robiłam test i wyszedł pozytywny... Na prawdziwy muszę jeszcze trochę zaczekać, bo dopiero co miałam owulację.
Obiecałam sobie ostatnio, że przestanę się nakręcać i chyba wyszło, bo jestem tylko coraz bardziej zrezygnowana, poddaje się. A może tak tylko sobie gadam, bo ten miesiąc jest wyjątkowo stresujący z różnych względów i już generalnie mam wszystkiego dość.
Powodzenia życzę!

Tak,zrobiłam i negatyw:-/ jeszcze żyje nadzieja do @ :-) może nie przyjdzie:-)

A u Ciebie jak?

Jutro rano zrobię z porannego moczu.
Ale tak mnie dzisiaj boli podbrzusze, że SZOK. Nawet się położyć nie mogę bo jestem w pracy. Wrrr
Wczoraj przegięłam z aktywnością bo gosci mielismy. Ognisko bylo i takie tam. Ciagle na nogach i w biegu. Dzieciaki ciągle coś chciały ode mnie. Jak znajomi poszli po 23.00 to tak mnie już plecy w krzyżu bolały, że o rany. Aż się przekręcić na łóżku nie mogłam z bólu.
Tak więc jak do jutra @ nie przyjdzie to robię TEST.

reklama
Do góry